Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Brottningen + smurfar!

Publicerad 2011-08-31 18:59:38 i Allmänt

Minna verka gilla det. Hon säger att det va kul o ville visa mig grepp. :)
Kul om hon hittar något hon gillar förutom dansen som nog snrt oxå börjar. Hon e duktig min lilla tös!

I helgen tänkte jag o Minna gå på bio för att kolla på Premiären av Smurfarna! Det e ju ett måste när man heter Linda. Jag e ju helt smurftokig!! Samlar på smurfarna o har gort det sedan -98... Har tillomed en smurf in tattuerad på anklen. :)


Nu blir det bara massa mys! <3

Så ni förstår hur det e att vara jag.....

Publicerad 2011-08-30 17:26:30 i Allmänt

Panikångest

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Panikångest, känsla av svår ångest, panik och rädsla för sitt liv som uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning. Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappning, yrsel, ansträngd andhämtning, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, stickningar i tinningarna, en känsla av att hjärtat stannar, overklighetskänslor eller en tro på att man håller på att bli mentalt sjuk, svimma eller avlida.

En typisk situation kan vara att en person drabbas av en panikattack en första gång utan yttre anledning, kanske för att han eller hon märkte något märkligt men harmlöst fysiskt symptom och blev rädd, varefter kroppens normala, men obehagliga, adrenalinsvar misstolkas. Efter den obehagliga upplevelsen börjar personen känna rädsla för att det ska hända igen och börjar därför noggrant känna efter i kroppen efter eventuella kroppsliga symptom, till exempel hjärtslag eller puls, som kan förvarna för en ny attack.

Bipolär sjukdom

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Bipolär sjukdom
Klassifikation och externa resurser
Personer med bipolär sjukdom har mellan 2,5 och 3 gånger högre benägenhet att uppvisa hyperintensitet vid undersökning med magnetisk resonanstomografi (MRI).[1][2][sv 1]
ICD-10 F31.
ICD-9 296.80
OMIM 125480 309200
DiseasesDB 7812
MedlinePlus 001528
eMedicine med/229
MeSH engelsk

Bipolär sjukdom eller manodepressiv sjukdom (även bipolärt syndrom) är en psykisk sjukdom som periodvis förhöjer stämningsläget till mani eller lindrigare hypomani. Samma individer drabbas vanligen också av allvarliga depressioner men symtom på depression kan även förekomma i maniska perioder, alternativt kan episoderna vara blandade med intensiva och snabba växlingar mellan dessa lägen.

Symtomen blir vanligtvis svårare med tiden och utan behandling riskerar den sjuke kroniska funktionsnedsättningar. Med förebyggande medicinering är prognosen god. Många är symtomfria i flera decennier och mellan sjukdomsperioderna (skoven) fungerar individen vanligtvis normalt. Förloppet påverkas av yttre faktorer som miljö och stress. Mellan 1 och 3 procent av befolkningen drabbas av bipolär sjukdom. Många insjuknar första gången när de är mellan 15 och 30 år. Ärftlig belastning är den viktigaste riskfaktorn. Bipolär sjukdom och schizofreni har delvis en gemensam genetisk bakgrund. Bipolär sjukdom är lika vanlig hos män som hos kvinnor men fler kvinnor än män drabbas av unipolära depressioner.

Sjukdomen delas in i bipolär I, bipolär II, cyklotymi och andra typer efter hur stämningsläget förändras. Hypomani utmärker typ II som relativt sällan utvecklas till typ I med svåra manier. Milda manier går ofta med känslor av upprymdhet och välmående. Allvarliga manier leder inte sällan till sjukhusvistelse och psykoser. Världshälsoorganisationen (WHO) räknar bipolär sjukdom till en av de tio mest handikappande sjukdomarna.

Depression

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
För andra betydelser, se Depression (olika betydelser).
Vincent van Gogh, som möjligen själv led av depression och som begick självmord, målade 1890 denna bild av en man som kan uppfattas symbolisera den hopplöshet som upplevs vid depression.

Depression (ett av de unipolära/polära syndromen) är en psykisk sjukdom som, med psykiatrisk terminologi, ingår i de affektiva störningarna. Depressionerna kan klassificeras i någon av flera undergrupper, där egentlig depression är en.

Vid en depression lider den drabbade av en sänkning av det allmänna stämningsläget. Ofta känns livet meningslöst och man ser ingen väg ut ur mörkret. Fenomenet har berörts i litteraturen sedan flera tusen år, ofta under beteckningen melankoli, som idag betecknar en svår form av depression.

Depression kan utlösas av psykiska faktorer, eller uppstå som ett symptom på en annan kroppslig sjukdom eller biverkning av läkemedel.

Åt helvete med allt!!!!

Publicerad 2011-08-30 17:00:38 i Allmänt

Som ni vet är jag ju Bipolär2. Detta innebär vissa svårigheter i livet som tyvärr hinner ifatt en förr eller senare. Detta har hänt nu!
När jag har ångest handlar jag för att må bra o när jag e glad handlar jag för att unna mig!
MEN, när man handlar utan pengar....
Nu har det sketit sig totalt!!
Nu e fogden mig i haserna!! Å jag bara gåter o gråter!
Fatta vilken skam detta är!! Mår piss! Men det e lika bra att erkänna att jag e en jävla looooser!!!
Orkar inte mer nu.Snart sitter jag i väggen igen. Känner ångesten krypa under skinnet på mig! FAN!!
Varför gör jag så här mot mig själv!!!???
IDIOT!

Nu har Minna åkt med Niclas till brottningen.
Får se vad hon tycker om det. :) Hon sa igår att hon hade fjärilar i magen. <3
Det e tur jag har henne så jag orkar kämpa! Älskar dig min älskade unge!

hej!!

Publicerad 2011-08-29 21:07:41 i Allmänt

Undrar bara om ni har några önskemål om vad ni vill läsa om i bloggen.
Kram

en liten....

Publicerad 2011-08-29 20:41:08 i Allmänt

...tripp till Ovesholm blev det nu på kvällskvisten!
Naturligtvis massa mys, kaffe o kaka.
Lillebror, I Love U <3

Måndag

Publicerad 2011-08-29 17:36:55 i Allmänt

Idag har jag jobbat som vanligt. Ledig imorgon! Skönt! Ska pula lite här hemmasen får vi se vad vi hittar på. Minna ska ju börja på brottning o det e första träningen imorgon. Ska bli kul o se om hon gillar det för hon har tjatat om det länge nu.


Efter jobbet gick vi bort till ängarna o kastade pinne. Lyckades lura regnet på 45min. :)
Hundarna blev glada!
Själv e jag trött, trött o åter trött!! Kan det vara hösttrötthet?? 

Denna unge gör mig gråhårig! Nu har hon slarvat bort extranycklel + mobiltelefon!!! Grrrrr!!!
Ha det bra sålänge!
Linda

Gårdagen i bilder!

Publicerad 2011-08-28 18:55:26 i Allmänt

Tack för en underbar dag/kväll Familjen Berggren! <3

Idaghar jag jobbat, handlat kattmat på Willys, vilat en stund o lagat lasange. Nu ska jag ta tag i disken medans Minna läser sin läsläxa för mig!
Sedan blir det promenad med hundarna o sen tror jag nog att jag kryper ner i min säng igen! E såååå trött! Jobbar dag 7/8 imorgon. ALLA dagturer oxå!
Det e jobbigt när man e van vid att jobba skift. Dessutom e jag INGEN morgonmänniska.
Det bästa som finns e att vakna av sig själv o sova det kan jag göra i massor! 12 timmar är ingenting.
Önskar att jag kunde vara lite piggare på morgonen iaf. Det hade underlättat lite med att stiga upp. För just nu tycker jag det e pain in the as!

Ha en trevlig kväll! <3
Linda

Kanelbullar & Stek

Publicerad 2011-08-27 14:34:02 i Allmänt

Blir det idag!!
Ska bli riktigt mysigt att åka till Ovesholm o äta hembakade kanelbullar Mattias har gjort och sedan ska vi göra stek, med potatis o sås till midda tillsammans! Jag ska lära dem...;) Hehe!

Så tillsvidare.... Tjingeling!!

Att tänka på!! Ta vara på stunderna i livet <3

Publicerad 2011-08-26 22:46:05 i Allmänt

Efter 17 års äktenskap ville min fru att jag skulle gå ut med en annan kvinna och äta och gå på bio. Hon sade, ”Jag älskar dig, men jag vet att den andra kvinnan älskar dig och skulle tycka om att vara med dig en stund.”

* * *

Den andra kvinnan som min fru ville att jag skulle träffa var min MAMMA, som varit ensam i 20 år, men kraven från mitt jobb och mina två barn hade gjort att jag träffat henne ytterst sällan.

* * *

Den kvällen ringde jag för att bjuda ut henne på middag och bio.

* * *

“Vad har hänt, mår du inte bra", frågade hon?

* * *

Min mamma är en kvinna som misstänker att ett samtal sent på kvällen eller en överraskande inbjudan betyder dåliga nyheter.

* * *

“Jag tänkte att det skulle vara trevligt att umgås lite med dig”, svarade jag. ”Bara vi två.”

Hon tänkte ett ögonblick och sade sedan, ”Det vill jag väldigt gärna.”

* * *

Den fredagen efter jobbet, när jag körde för att hämta henne, var jag lite nervös. När jag kom till hennes hus märkte jag att även hon verkade nervös inför vår träff. Hon väntade vid dörren. Hon hade lockat håret och bar den klänning hon hade burit när hon fyllde år den 19 november.

* * *

Hon log med ansiktet strålande som en ängel.”Jag sade till mina vänner att jag skulle gå ut med min son, och de blev imponerade” sade hon, när hon klev in i bilen. ”De väntar med spänning på att få höra om vår träff.”

* * *

Vi gick till en restaurang som inte var förstklassig, men väldigt trevlig. Min mamma tog min arm som om hon var en Lady. När vi satt oss var jag tvungen att läsa menyn. Hennes ögon kunde bara läsa stor text. Halvvägs igenom förrätterna lyfte jag blicken och såg mamma sitta där och stirra på mig.. Ett drömmande leende låg på hennes läppar. ”Det var jag som brukade få läsa menyn när du var liten.”sade hon. ”Då är det dags för dig att slappna av och låta mig återgälda dig.” svarade jag.

* * *

Under middagen hade vi en angenäm konversation - inget märkvärdigt, men vi fick veta vad som hänt i varandras liv sedan sist vi sågs. Vi pratade så mycket att vi missade filmen:

* * *

När vi kom hem till henne senare sade hon: ”Jag vill gå ut med dig igen, men bara om du låter mig bjuda.” Jag gick med på det.

* * *

“Hur var middagen? frågade min fru när jag kom hem. ”Väldigt trevlig. Mycket trevligare än jag kunde tro.” svarade jag.

* * *

Några dagar senare dog min mamma i en svår hjärtinfarkt. Den kom så plötsligt att jag inte hade en chans att göra något för henne.

* * *

En tid senare fick jag ett brev med en kopia av ett restaurangkvitto från samma ställe där mamma och jag var och åt. En medföljande lapp sade: ”Jag betalade i förskott. Jag var inte säker på att kunna följa med; men i alla fall så betalade jag för två platser - en till dig och en till din fru. Du kan aldrig förstå vad det betydde för mig. Jag älskar dig, min son.”

* * *

I det ögonblicket förstod jag det viktiga med att säga: “JAG ÄLSKAR DIG” i tid och att ge våra kära den tid de förtjänar. Inget i livet är viktigare än familjen. Ge dem tiden de förtjänar, för det här går inte att skjuta upp till “en annan gång”.


Någon sa.....

Publicerad 2011-08-26 22:43:27 i Allmänt

Någon sade att det tar sex veckor att bli normal igen efter att du fött barn ..."någon" vet inte att när du väl blivit mamma blir inget “normalt” igen..

* * *

Någon sade att instinkten säger hur du ska vara som mamma ... "någon" har aldrig haft en treåring med sig till affären.

* * *

Någon sade att det är tråkigt att vara mamma .... "någon" har aldrig åkt med i en bil som körs av en som nyss fått körkort.

Någon sade att du är en ”bra” mamma, ditt barn ”blir bra” ... "någon" tror att det följer med intruktionsbok och garanti till barnet.

* * *

Någon sade att du inte behöver en utbildning för att vara mamma ... "någon" har aldrig hjälpt en tolvåring med matteläxan.

* * *

Någon sade att du inte kan älska ditt andra barn lika mycket som du älskar ditt första ... "någon" har inte två barn.

* * *

Någon sade att det svåraste med att vara mamma är förlossningen ... "någon" har aldrig stått och sett sitt barn gå på skolbussen den första skoldagen.

* * *

Någon sade att en mamma kan sluta oroa sig när hennes barn gifter sig ... "någon" vet inte att ett giftermål ger en ny svärson eller svärdotter under hennes vingar.

* * *

Någon sade att en mamma har gjort sitt när hennes sista barn flyttar hemifrån ..."någon" har aldrig haft barnbarn.

* * *

Någon sade att en mamma vet att du älskar henne, så du behöver inte säga det till henne ...

"någon" är ingen mamma.

 

Dum i skallen!!

Publicerad 2011-08-26 14:51:20 i Allmänt

Ja det e jag!! Glömmer att äta när jag e hemma!! Hur kan man vara så dum??
Nu sitter jag här i soffan o skakar o e allmänt yr! Blodsockerfall??? Eeeeeh, förmodligen!!!
Blir så förbannad på mig själv.

Va nere i tvättsugan. Va ledit 1½ timme så jag slängde i en maskin på 60 grader.Skönt att bli av med det!

Nu har jag fått i mig 3 laxmmackor. Hoppas de ger resultat snart så jag slipper skakningarna!
Ha en fortsatt bra dag! Kram...

Någon??

Publicerad 2011-08-26 13:35:18 i Allmänt

Någon som kan det där med att designa en bloggs utseende??

Jag vill ha lite hjälp!

Inte kunnat sova

Publicerad 2011-08-26 13:16:14 i Allmänt

Fan vad jag hatar dessa myrkrypningar.
Igår hade jag dem både i ben o armar! Va på apoteket och köpte Magnezium tabletter. Det skulle tydligen hjälpa sa dem. Har iof bara ätit dem i 3 dagar och de sa 1 månad. Kanske inte ska dömma ut dem ännu??

måste säga TACK för kommentarerna! Jätteroligt att läsa dem!! <3<3

Just nu sitter jag o dricker mitt kaffe. Minna kommer närsomhellst.
Då ska jag diska morondagens disk eftersom jag hade migrän igår så tar jag den idag istället!
Sen ska vi shoppa skor. Gympaskor, gummistövlar, och höstskor! Allt e för litet. Ungen har vuxet från str 32 till str 34 i sommar!!!! Helt otroligt.
Så det e bara upp med plånboken. :)
Passar på att ta Willys oxå när jag ändå e där liksom! <3

Vill bara säga att jag har väldens bästa svägerska! Hon e underbar! Min ängel! Puss på dig!

Sen finns det folk jag saknar från några år tillbax. Vad som gick fel kan jag inte direkt säga. Men det e väll så. Man växer ifrån varandra? Eller va det det vi gjorde? Igentligen?
Tänker på er ibland!

Nu ska jag fortsätta med en kopp kaffe till och sedan ta tag i mina dagssysslor!

Belöningssystem

Publicerad 2011-08-25 20:01:01 i Allmänt

Idag vid läxläsningen blev det som alla andra gånger....
Det börjar bra med sedan tappar hon all självkänsla o tror att hon inte kan o låser sig vid det. Jag vet ju att hon kan, hon måste bara våga tro på sig själv.
Hon blir sur, gråter o vill inte nått.
Så idag prova jag något nytt....
När min hund gjort något bra belönar jag henne med godis. Om hon går fint, kommer på inkallning osv.
Hehe! Barn o hundar e ganska lika i uppfostran (fan vad illa det låter) så jag tänkte prova det samma på Minna. Göra det lite extra. :)
Så om hon klarade det själv fick hon en giffel o applåder av mamma.
Hon tyckte först jag va knäpp o blev lite snopen. Men sen va det ganska kul o hon klara resten av talen galant. Det låssnade liksom!! :D
   
Helt plötsligt blev det kul o plugga matte!


Nu ligger hon o läser saga för Ketty o Faith. Jag botar min huvudvärk på soffan. Tagit mina migräntabletter för en stund sedan så....

Blev 1timmes övertid idag på jobbet. Va på kundmöte i 3timmar!! Brukar ta max 1 tim. Men men!! Tar den nog i komptimmar. Behöver några sånna så man kan vara hemma lite i vinter utan att slösa alla semesterdagarna. :p

Nu säger jag tjingeling. Ha en fortsatt bra kväll.

Tv4 fakta o soffläge

Publicerad 2011-08-24 19:38:14 i Allmänt

Minna sitter i soffan o gör läxorna. Jag ligger i soffan o kollar på tv4 fakta.
Har precis beställt nya drapå-lakan till min säng. De andra har Faith krafsat sönder. Så nu har jag bara ett lakan kvar. =/ Men jag hittade någerlunda billiga på hm.se ... Det va ju liksom KRIS!
Sen blev det även en rollingstones tröja till Minna o ett par Treggings i skinn.
Blev även min present till lilla Sannie o något till Love! :)


Nu surar Minna här för att hon inte fick godkänt för sin stavning av Sverige. (Svärijä).
Hahaha! <3

Jobbat har jag gjort idag. Haft möte. Blev officiellt att jag gått upp 5,7% i tjänst. Yheeea! Några 100-lappar mer! :) Annars inget speciellt.
Hundarna har fått sitt o nu ska jag ha mitt - Soffan!!
Minna ska gå o lägga sig nu. Kl är 19.26, men innan hon har borstat tänderna o allt annat skit som hon ska göra innan hon får ro e ju kl närmare 20.30. Suck!
Beteer sig lite halvilla här hemma. Kaxig som f-n. Men men, det går väll över. Förhoppningsvis bara en fas.

Ha en trevlig kväll o sov gott!

(tack Marie för kommentaren ;) hihi)


 

DÅLIGT!!

Publicerad 2011-08-23 18:34:10 i Allmänt

NI får bli bättre på att kommentera.

Jag tycker det e skitkul om ni skriver någon rad eller 2. Om vad som hellst!
Puss på er!

Idag... Tisdag

Publicerad 2011-08-23 18:31:36 i Allmänt

Mmm, ett dödsfall på jobbet. En av vårdtagarna gick bort. Min favorit faktiskt.
Även om det va väntat så e det alltid jobbigt.
Men jag va där iaf. Gjorde henne fin. Städa undan lite, tände ljus, vit duk, blommor, o biblen. Allt det där som hör till enligt mig.
Hoppas de va nöjda. <3

Idag e jag helt färdig i boet. Ska strax hoppa in i duschen. Eller jag ska ta ett bad? Med goa badkulor som jag köpte på Ullared?
Mmm, det låter lockande. Ett bra sätt att avsluta dagen på.
Ha det super så länge.

Jag vill oxå ha....

Publicerad 2011-08-23 18:18:55 i Allmänt

Jag vill oxå ha en man.
Någon som kommer hem. Någon som jag kan mysa med! Någon att dela allt med! Slippa ensamheten!
Jag vill ha bebis....  <3

Barnvakt...

Publicerad 2011-08-23 18:14:18 i Allmänt

Vilken ära! <3
Att få sitta barnvakt till er!

1½ timme

Publicerad 2011-08-21 14:59:47 i Allmänt

Nu e vi hemma efter 1½ timmes promenad med hundarna. Underbart väder ju! Hundarna är helt slut o jag me! :)


En underbar sensommardag! <3

kaffe o kel med odjuren

Publicerad 2011-08-21 11:57:08 i Allmänt

Då sitter jag i min soffa med lite kaffe o bara njuter. Minna är ute o leker.
Strax ska jag moppa av golven. Det va det enda jag inte hann med igår när jag o Minna storstädade.
Sen blir det långrunda med dogsen o sen får vi se vad som händer.

Igår va jag hos Mattias & Frida i Ovesholm o åt Kinamat. Sedan traskade vi in till Fridas mamma o pappa Ulla & Per. Där hade vi kräftskiva. Så underbart gott! Sedan åt vi björnbärspaj med vaniljsås till efterätt. De va handplockade o pajen va sååå god!!
Tack alla ni för en underbar kväll! <3

Grattis min vän!

Publicerad 2011-08-20 13:49:30 i Allmänt

Grattis min vän, min kusin på din 32 års dag!
Så jäkla jobbigt att du inte e här hos mig bara så jag kan ge dig en bamse kram.

Tänk att snart e det 10 år sedan du lämnade mig o jordelivet! 10 år!!!!! Usch!! Lååååång tid! Saknar dig lika mycke ännu o det gör fortfarande lika ont.
Det där med att tiden läker alla sår e skitsnack!
Älskar o saknar dig Andreas Bergqvist!!

Lilla Sannie!

Publicerad 2011-08-20 13:40:32 i Allmänt
Så fin! Så underbar! Ett riktigt underverk! <3<3
Du har redan fasters hjärta ditt lilla troll! Massa pussar!! Å Kärlek!

Välkommen till världen lilla Sannie Berggren! Välkommen till knasiga familjen! <3


fd. 17/8 2011 kl 19.25  vägde 3950g va 50cm lång!

Nu!!!!

Publicerad 2011-08-17 14:46:02 i Allmänt

Nu har Frida värkar!!!
Jihooo!! :)

Bilder från klassfesten.....

Publicerad 2011-08-17 13:19:53 i Allmänt

Här kommer dem!

        

sedan fortsatte festen med Bånken o där träffa man ju lite annat folk!

   Ullared!!

Publicerad 2011-08-17 12:58:06 i Allmänt

Hur bra mår man inte inne i den affären när man kan gå o shoppa massor o det e så billigt!! Så jag blev 2500kr fattigare. Å Minna har höst/vinter garderoben klar.
Blev en massa Baspalgg, några till mig men framförallt till Minna.
Jag fick et par nya jogging, ett par jeans, 2 nya tjocketröjor, en snygg stickad tröja, 3 nya bh, ett par "snygga" trosor i spets, o 5 par i bommull.
Bh:arna kostade 59:- st!!!!!!!! Helt sjukt!
Minna fick 4 tjocktröjor, 4 t-shirtar, 1 par jogging, ny bikini, 1 par jeans treggings med svart skinn på sidorna, trosor, leksaker, skrivblock.
Sen köpte vi massa snygga hårklämmor, shampoo, rengöringsmedel, diskmedel, liten platttång, ramar, spel, hundleksaker, hundgodis, bajspåsar, rollon, osv.
Det enda jag skulle ha mer va regnkläder till Minna. Men de va lika dyra där som hemma i hennes storlek.


Idag e vi hemma. Fick inte liv i min stackars dotter imorse. Hon va såååååå trött. Så idag fuskar vi o stannar hemma. Det behövde nog hon.
Nu strax ska vi klä oss o ut o gå långrundan med hundarna. De behöver springa av sig i skogen o på åkrarna. Får passa på medans solen e framme.

Så nu gå vi! Tjingeling!!

Telefon helvete o idiot till mamma!!

Publicerad 2011-08-15 21:55:34 i Allmänt

Jodå, i fredags när Minna kom hem (innan jag körde henne till sin morfar) så frågar Minna mig - Mamma, e det inte viktigare att vi har mat på bordet än att du ska ge bort alla dina pengar till dina vänner?
-VA!?
- Ja mormor säger att du ger bort våra pengar o att du har stulit 6000 kr i från mitt konto.
Jag blev helt ställd!Vad fan sysslar hon med!?
Minna går ut o leker o jag ringer upp mamma. Hennes förklarin e att Minna har rätt att veta vilken idiot till mamma hon har. Å att Minna har rätt att veta varför du skriker åt mig alltid. Det gör du ju bara för att du blir sur när jag tillrättarvisar dig!!!
????
Ni som känner min mamma vet att det e INTE det hon gör! Hon nervärderar mig som mamma o manniska, jag gör allt fel o e totalt dum i huvudet!
Nu funkar inte detta längre på mig, det biter inte längre. Jag låter henne hållas!! Å vad gör hon då!? Jo går på stackars Minna som e 8½ år!! Försöker vända henne imot mig istället!
Jävla satkärring rent ut sagt!
Jag har nu sagt upp kontakten med henne! Hon har inte med oss att göra nått mer!

I Lördags va jag trotts all skit, på återträffen med min gamla gymnasieklass från Milnerskolan.
Trevligt att träffa alla gamla vänner.
Vi förfestade hos Maria i viby o sedan blev det Bånken med midda o dans!
Bilder kommer sen, orkar inte ikväll.

Ikväll har jag varit barnvakt till Love! <3 Så underbar han e!! Världens bästa kille!
Något hände dock med min telefon. Den minstallera sig själv vilket innebär att jag har INGENTING kvar! Inga telefonnr INGENTING!
FUCK!
Så ni vet vad ni ska göra om ni vill bli ringda av mig! Skicka ett sms!!

Ha det bra, nu ska jag gå sista rundan med hundarna och sedan krypa ner i sängen för imorgon blir det Ullared (Gekås) med Farmor & Farfar! :D Jiiihooo!!
Fasen vad det ska shoppas! <3

Natti natti!

Tji fick jag

Publicerad 2011-08-12 13:42:36 i Allmänt

Där rök min tilltänkta myskväll med Minna... Hon valde att åka till morfar istället för att komma hem!
(Skönt att hon trivs där, men hon ska ju välja sin mamma!!!!!)
Så då fick jag lämna Minna o Ketty hos morfar... =/
Vem vill ha myskväll med mig???Fredag idag

Publicerad 2011-08-12 11:20:18 i Allmänt

Å idag kommer mitt lilla hjärta hem!
Jag ska storstäda här o sedan gå ner i affären o handla massa godis o hyra film så vi kan ha myskväll hon o jag.. Ska bli så mysigt!! <3
Åh vad jag längtar!

Fortfarande ingen bebis som du förstår! :(

Imorgon ska jag på klassträff med min gamla gymnasieklass. E lite klyven på om det ska bli kul eller inte! Känns som man måste du vet ha åstakommit massa som man ska skryta med.
Vad ska jag skryta om??
Torkar bajs på hemtjänsten, alkoliserad pappa till mitt barm, jobbar som fan för att få pengarna till att gå ihop, har en Bipolär sjukdom, ingen pojkvän osv....
Suck!
Sedan e de säkert en massa torrbollar där som e fina i kanten! =/
Jaja, jag får helt enkelt gå dit o vara MIG SJÄLV så får vi hoppas att det blir en bra kväll! :)

TUSEN TACK min nyfunna vän/släkting för biobiljetterna. <3 Tack snälla du!

Ha en bra fredag alla!! Puss o kram

Försöker...

Publicerad 2011-08-11 19:28:18 i Allmänt

Med 100 piller i kroppen ungefär så har jag varit ute på skogspromenad med vovvarna. De behövde springa av sig lite. Va rastlösa som bara den.
Jag har fått i mig lite mat, klint färg i skallen o ska nu gå o skölja ur det.

Ska ta min bok o bara mysa ner mig i sängen sedan. För huvudvärken ligger där o dvalar känner jag.
Så natti natti

Migrän...

Publicerad 2011-08-11 12:52:43 i Allmänt

Jaha, då va det dax igen. Stressigt på jobbet några dagar o min migrän kommer tillbax med en jävla duns!
Hela morgonen (från 4.30) har jag haft ont i huvudet o kräkt av smärta. Får ju inte i mig mina tabletter då ju! Skit!!
Men har har försökt sova bort den, inte det lättaste dock. Gick upp vid 11.00 för hundarna va ju TVUGNA att ut o kissa jue. Då först kunde jag stoppa i mina värktabletter o faktiskt behålla dem.
E dock lite groggig på dem just nu, men huvudvärken har gett med sig ganska mycke.Men men....

Idag blir det alltså bara soffa o säng för mig.
Å så väntar jag på att Frida o Mattias ska ringa o säga att de ska till BB! :D

Ha en superbra dag ni andra så ska jag kurera mig här hemma!


Olidligt nu!

Publicerad 2011-08-10 21:36:35 i Allmänt

Saknaden efter dig min bästa vän är nu olidlig!
Kom hem till Mamma nu skitunge!!

Aaaaaaaaaagh! Bara onsdag idag! Hela dagen imorgon och halva fredagen! Suck! Längtar efter henne nu så att det gör ont kan ni tro!
Undrar hur det ska gå den dagen hon bestämmer sig för att flytta hemifrån. Jag kommer ju att gråta ihjäl mig!

Min solstråle!

Publicerad 2011-08-10 20:27:24 i Allmänt

Dagen närmar sig nu!! Dagen då Sannie ska komma! Bara 4dagar kvar till bf.
Längtar så! <3 
 
Idag berättade en person något fruktansvärt för mig.
Att hon ens valde att berätta för mig förstår jag inte så hon igentligen inte känner mig alls. Det är en ära kära du att du anförtror dig åt mig med denna fruktansvärda sak.
Men du ska veta att din hemlighet stannar hos mig. Tänker på dig o finns här om du behöver mig. Tvivla aldrig på det. <3

Annars har dagen varit den samma som andra dagar på jobbet. Kaos! Måste hitta mig ett annat jobb. Orkar inte med att jobba där.
Ärligt talat, efter att ha jobbat i Hemtjänsten så hoppas jag att jag aldrig blir gammal o sjuk. In med mig på ett boende i så fall den dagen jag inte klarar mig själv! Usch!

Niclas har varit här en sväng idag o traggat skit med mig. Trevligt!
Det va länge sedan. :)

Till dig...

Publicerad 2011-08-09 12:49:42 i Allmänt

Pratar du bakom MIN rygg, betyder det att jag är längre bort än du..
Kommenterar du MITT liv, betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt..
Har du tid att leta efter MINA misstag, betyder det att du är avundsjuk...
Fortsätt med det... så lever JAG livet under tiden!

Idag...

Publicerad 2011-08-09 11:52:11 i Allmänt

Idag e det kvällsjobb som gäller!
16-22
Innan dess ska jag bara mysa och småpula här hemma.

Minna ringde innan. Hon hade jättekul sa hon. <3 Fast just nu regnade det, så hon va inne och spelade spel. Min gooa underbara unge! Älskar dig så!

Presenten!!

Publicerad 2011-08-09 11:44:07 i AllmäntDetta är presenterna jag har pysslat medunder snart 3 veckor!
Jag har forit runder och letat efter dekorationer till detta förbannade bröllopsalbum och sedan suttit o fixat ihop det. Många timmar.....
Äntligen ät det klart!
Å tavlan e ju bara så underbar!
De blev såå glada!!
Vilken tur, för det va ju det som var meningen!

Idag smäller det!

Publicerad 2011-08-08 12:52:07 i Allmänt

Jaaaaa!!!
Nu e äntligen överaskningen klar! Ska bli så kul att ge dem den. Hoppas de tycker om den för jag har lagt så mycke tid på den. Jag e osäker på det nu. =/
Men .....

Snart dax att köra o hämta ut paketet o sedan köra mot Ovesholm! <3

Minna har åkt till Kärrastrand nu. Saknar henne redan. Så jobbigt när hon e borta. Men jag har o sysselsätta mig med. Tvättade till kl 23.30 inatt så jag har en del tvätt att vika in som jag inte orka göra igår. Sen har jag ju tagit på mig en del extra jobb. Så förhoppningsvis går veckan fort!

Igår kom min älskade Ketty hem!! Guuud vad jag saknat denna hund! Även om jag har Faith här så e ju Ketty mitt hjärta. Älskar ju naturligtvis Faith oxå massor!!


Ha en fortsatt bra dag! :)

Där försvann energin...

Publicerad 2011-08-07 15:14:08 i Allmänt

Å jag har massa till att göra!!
Behöver gå till affären en runda, snart dax att tvätta, laga mat o en sak till....
Aaaaa!!! Ge mig energi!!!!!!

Undrar om grannarna slår ihjäl varandra! Det va ju ett jäkla liv o dunkande. Låter som någon dunkar huvudet i betongväggen. =/

Ja, jag har iaf storstädat hela lgh. I varenda vrå har jag städat. Känns skönt! <3 Luktar nystädat nu.
Skönt när man e klar...
Tror alla kan hålla med om det iaf. Hehe.
Nä tror nog det blir en vilopaus på soffan en halvtimme tills det e dax att tvätta. Sen tar vi nya tag!!

Tjingeling!!

Så ja... Då va bloggen låst!

Publicerad 2011-08-07 12:57:50 i Allmänt

Det innebär att jag nu kan vara mer privat!
Nice!
Har en särskild person som jag inte vill ska läsa om mitt liv. Som e såååå patetisk. Men nu e hon borta så det e skönt!

Igår va vi på Barnens dag i Tivoliparken. Jag, Minna, Frida & Love! Vi hade det så mysigt.
Under tiden vi va där så blev jag inbeordrad för att jobba kvällen. *suck* Jaja, det e bra pengar iaf, man får gotta sig med det. Har tagit lite extra nästa vecka oxå eftersom att Minna inte e hemma. Då kan jag ju passa på att jobba lite extra istället. För jag har ju inget liv.... :)
Minna ska till sin mormor i 4 dagar o bo i husvagn. Kärrasand tror jag det va dem skulle till.
Åh jag tycker det e såååå tråkigt när min lilla sessa inte e hemma så det e bara bra om jag har något att sysselsätta mig me.
Tack underbara Frida & mattias för att ni ställde upp o passa Minna igår kväll.

Just nu sitter jag o dricker mitt kaffe o bara njuter innan stormen. Ska nämligen städa o tvätta idag. Det e ett måste det oxå! Tvätta måste jag absolut (!!) göra nu innan det svämmar över.
Jag undrar hur alla andra hinner med?
Hur gör ni!!??
Hur kan man hålla sitt hem snyggt o städat dygnet runt som ensamstående mamma med 2 katter o 2 hundar?
När man dessutom jobbar heltid o sedan går in extra på det?
Hur hittar man energi till att orka med alla Måsten?!

Ibland önskar jag att idioten till hennes pappa hade kunnat skärpa sig o ta sitt ansvar! Samtidigt är det skönt att slippa honom. Han har ju inget att säga till om i vårat liv.
Men en trevlig kille att dela vardagen med hade ju inte varit helt fel?
Var hittar man dem?
Alla jag hittar är ju idioter!
Någon som kan skicka hit någon till mig!?

Nä nu ska jag sluta beklaga mig o ta tag i dagen!
Ha en underbar dag allesammans.... :)

Nu när bloggen e låst så undrar jag om ni har några önskemål om vad ni vill att jag skriver om... Vad som hellst. Fråga på!

Funderar....

Publicerad 2011-08-04 12:37:01 i Allmänt

Funderar på att låsa bloggen....
Vill ni ha lösen så kommentera här ganska omgående, eller kontakta mig på FB.

Kram

Härlig början på denna dagen! =/

Publicerad 2011-08-04 12:35:01 i Allmänt

Aaaaaaaargh!!!
Skulle vara duktig o städa innan jobbet men jag ger mig själv mer jobb bara. Suck!
Välte ner min fina kruka så den gick i tusen bitar.
Allt går i sönder just nu tycker jag. Duschstången, alla dricksglas, tavlor trillar ner från väggen osv! Suck!!!
Jaja, så länge det inte e dyrare o större saker så får jag väll vara nöjd. (Peppar peppar.....)

Iaf....
Imåndags efter jobbet så körde jag o kidnappade Love.
Tänkte de behövde en brake. Frida har nämligen jätte ont nu då lilla Sannie ligger o trycker på nerverna i bäckenet. Hon hade knappt sovit på hela natten o Mattias hade fullt upp i trädgården då de har sågat ner alla gamla fula tojjahäckar. Behövdes köras till tippen o städas upp liksom.
Så jag tog Love så han hade någon som pysslade lite med honom. :)
På tisdagen körde vi till Tollarpsbadet för att bada o äta glass. Vi hade jätte mysigt! Sen va det dax för att bli granna i håret o sen lämnade jag Minna till min farmor o farfar där hon skulle sova.

På jobbet har vi häcken full. Sååå mycke att göra. Skulle behövt en personal till just nu!
Nä nu ska jag fortsätta städningen UTAN att ta isönder en massa!!

Ha en bra dag!
Kram

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela