Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Ryck upp dig!

Publicerad 2014-02-28 10:05:04 i Allmänt

Dax att rycka upp sig och äta lite för att sedan bege mig in till staden!


Handlat vårskor till oss alla utom Wilde... Han har ju sina Adidas skor han fick på dopet. Köpt en jacka oxå. Begagnad. Men ser ut som ny.


Nu är vi redo för våren! 😊
Ha en bra dag!

God natt 💤💤

Publicerad 2014-02-27 21:28:15 i Allmänt

Med denna bilden så tackar vi för idag. Natti natti 😴💤💤⚽💸

Publicerad 2014-02-27 12:29:09 i Allmänt

Jaha, då va det torsdag idag. Igår va dagen fullspäckad så jag tar en hemma dag med städning istället för stan som jag tänkt från början.
Igår va vi först på babysången i Träne och sedan körde vi en runda in till utkanten av stan för lite shopping. Minnas skor hade gått i sönder så det fick bli lite vårskor. En runda på Lidel blev lite tränings redskap så jag kan träna hemma. En runda på Ö&B för lite rengöringsmedel och en ny filt eftersom de stal den andra i tvättstugan häromdagen. 😠😠 Sedan en runda på Willys för lite påfyllning i kyl och frys. Hem, äta och sedan på fotboll i Höör med Ö. Sönnarslöv. Dock blev det förlust men de mötte ett div 4 lag.
Hemma vid 21.30
Helt färdiga allihopa idag.
Patrik jobbar iof i Malmö idag så han får inte vila. Ja vem får igentligen vila med denna huliganen här hemma? 😂💚

Wildes faster hjälpte oss att köpa ny vagn oxå. I'm so happy! Tusen tack!

Super! 300:-
Nu längtar jag efter att få ut och köra. Hoppas nu den är bra. Behöver dock insektsnät och regnskydd och ev en tunnare åkpåse.
Nä nu får jag minsann ta tag i dagen! Hejsvejs!


Feb. 25, 2014

Publicerad 2014-02-25 10:18:38 i Allmänt

Igår va vi i Träne äntligen efter 3 v hemma. Wilde va super nöjd och busade på. När vi kom hem stoppade jag honom i vagnen och och tog hunden och gick ut på promenad i 2 timmar. Det va verkligen vår i luften. Underbart!
Väl hemma blev det mellanmål (bananpannkaka och fruktyoggi). Stress i väg till BVC. Men då började Wilde hosta helt hemskt så 1 års vaccinet fick vänta. Men vi vägde och mätte honom.
Gått upp 400g 😃👍 och väger nu 10460g och vuxit 3 cm så nu är han 80,4 lång.
Super nöjd är jag med tanke på hur mycket sjuk han är och allt kladd med maten och att han är ju inte still många sekunder.
Sprutan får vi ta när Wilde är bättre igen.

Natten va jobbig. Hostmedicinen hjälper 2 timmar sedan hostar han sönder sig själv. Så vi har varit uppe mycket inatt. Så idag blir det vilodag. Jag borde oxå det. Får vila med Wilde helt enkelt. Om det sedan är tillåtet av herrn så e det fortsatt klädrensning och omorganisering som gäller idag.
Patrik jobbar så vi får se när han dyker upp. Ha en bra dag.
Kram
vaken natt

Publicerad 2014-02-25 00:38:16 i AllmäntDetta är vad vi gör just nu! 😟 Lillplutt hostar och hostar och skit hostmedicinen hjälper inte ett dugg! Nu dricker han honungsvatten. Hoppas att det har bättre effekt så han får sova.

Feb. 24, 2014

Publicerad 2014-02-24 09:33:02 i Allmänt

I lördags skulle ju Minna till sin morfar så jag följde med upp en stund och traggade lite. Tittade på bilderna från Mexico när han va där för en månad sedan. Sen åkte jag och Wilde vidare till min farmor och farfar. Patrik skulle ju jobba så det va tomt hemma.

Igår tvättade vi, bädda rent i sängarna, putsade fönstrena, va ute i sandlådan, städade, och påbörjade rensningen av för små kläder. Tycker minsann vi va duktiga! 😊

Idag om typ 15 min bär det av till Träne för lite lek. I em ska vi på 1 års besiktningen på BVC och ta sprutan. Men Wilde är snorig så jag undrar om man ger sprutan då. 😞 Men det får jag väl reda på. Nä nu ska jag försöka klä Wilde utan att väcka honom. Han behöver sova en stund nu innan buset. Varit många mardrömmar inatt nämligen.
Avslutar med att gratta Pappa, Lillebror och Wilde på deras namnsdag idag. (Mats och Mattias).
Ha en bra dag! ♡


Söndag

Publicerad 2014-02-23 12:38:28 i Allmänt

Idag ska tvättstugan intas och städning göras. 😊 Hoppas på att kunna putsa fönster idag och renbädda i sängen. Men Wilde är lite siggig och gnällig så vi får se vad det blir av denna dagen.
Wilde har iallafall badat och ätit lunch. Å Minna är hemma efter mys och skridskoåkning med morfar.
Nu sover Wilde lite middag så nu ska jag passa på att få lite gjort.

Skriver om gårdagen strax. 😊

💜

Publicerad 2014-02-22 09:14:15 i AllmäntMys med syrran och hennes kompis! 😍

Playdate på Barbacka

Publicerad 2014-02-22 09:08:12 i Allmänt

I torsdags hade Wilde playdate på Barbacka med Rikki, Alicia och Nor'elia. (Å deras föräldrar naturligtvis).
Vi va där några timmar och busade och fikade. Wilde va så trött att han somnade vid mellanmålet. Så vi fick packa ihop oss då och köra hem. 😊
Körde inom Willys oxå och fyllde på kylen som ekade efter min städning där inne. 😉
Sen tog vi det enbart lugnt resten av kvällen. Minnas kompis sov över här oxå och igår gick de på disco här på Tollan (fritidsgården) . Vi va även en runda hos Ewa och drack kaffe.
Idag ska Minna till sin morfar. Tror de ska åka skridskor. Får se vad jag ska hitta på. Nu lite frukost iaf. 😊
Ha en bra dag! ! 😚

Storstädning

Publicerad 2014-02-19 21:24:37 i Allmänt

Idag har de städats där man inte brukar städa så ofta nämligen uppe på skåpen i köket, i kylskåpet, torkat alla dörrar och lister, torkat i andra skåp/förvaringsutrymmen och även sorterat i hallen och städat där nere. Även storstädat hos ödlan.
Ja vi har hjälpts åt allihop. 😊
Nu har jag fönsterna oxå som ska putsas. Sen är vi redo för våren! 🍀🌱
Även beställt lite vårkläder till Wilde.


Minna är hos Hanna och ska sova över där. De har varit i stan och tittat på bio. Åkte bussen själva. Lite nervöst för denna mamman som inte vill inse att hon börjar bli stor.
Imorgon blir det Barbacka i Kristianstad och sedan Willys. Ekar ju i kylen nu när jag städat där! 😜
Ha en bra kväll. Nu ska jag ta mig en dusch!
Natti natti

Randiz igår storstädning idag

Publicerad 2014-02-19 10:19:37 i Allmänt

Igår var vi på fd Andys lekland som numera heter Randiz lekland.
Vi va där med Malin och Alicia och Mats och Norelia.


Efter det körde vi till Babyproffsen och köpte bilbarnstolen äntligen.
Tittade även på en ny vagn. Ååå! Hittade en jättefin. Kostade dock 4000kr. Läggs på önskelistan!

Idag hade jag tänkt vi skulle ha storstädning här hemma. Så det är väl bäst att köra igång nu.
Ha det bäst! 😊

idag

Publicerad 2014-02-17 20:17:18 i Allmänt

Idag blev det en blåsig promenad i solen med Malin och Alicia bort till floraparken. Där mötte Jenny och Hanna upp och sedan gick vi in till Jenny på fika.
Så idag har Wilde lekt med Alicia, Billy, Kelly och Isa. 💚
Mycket trevlig dag. Tack tjejer! 😚

kalas

Publicerad 2014-02-17 20:11:43 i Allmänt

I lördags hade vi kalaset för Wilde. 40 personer. Smörgåstårta och tårta. Å mängder med paket!

Wilde va nöjd. Fick smaka tårta för första gången i sitt liv. Ja han har inte ätit något "gottis" alls i sitt liv så detta var en upplevelse. 😊
Puss och kram

snabb uppdatering

Publicerad 2014-02-15 00:14:55 i Allmänt

Lilla 1 åringen! ! ♡♡♡♡♡


Uppdaterar mer när jag har tid. Fullt upp med kalaset nu som är imorgon.
Puss och kram så länge.

försöker överleva

Publicerad 2014-02-12 22:47:06 i Allmänt

Nu har förkylningen hoppat ner i bröset o h sitter där och bränner med en massa äckel slem som inte vill komma upp. Å hostar jag så bränns det i hela bröstet. Nu e det faktiskt riktigt synd om mig. O inte har jag tid med detta!!

Imorgon fyller min lilla prins 1 år!
Tänk vad tiden går fort.
Denna natten åkte vi in vid 3.00 och låg inne till lunch eftersom värkarna avtog och jag inte öppnade mig mer än de 3 cm. Väl hemma så gick vattnet och jag lyckades sova 1 tim. Patrik hade lagat mat men jag kunde inte äta för då va värkarna olidliga. Så kl 18.00 va vi inne igen på sjukhuset. Nu fick jag lustgas. Underbart! ! Å kl 20.31 tittade han ut. 3755g tung 49 cm lång. Vår Wilde. Mats Wilde Rondy Berggren.


Vår fina älskade pojk.
Minna va stolast i världen. ♡
Å vi också. 😊
Imorgon blir han 1 år och är full av bus och kärlek. Finns inget bättre än när han kommer och ger en en spontan puss. Då kan man bara smälta.
Han gick när han va 10.5 mån gammal. Kröp och satt själv 6 mån. Å nu pekar han på allt och kan en 10 ord. ♡

Nu ska jag sova så jag blir frisk. Imorgon blir det presenter och massa mys.
God natt!


utslagna

Publicerad 2014-02-11 21:19:50 i AllmäntSå här låg vi i 2, 5 och vilade i morse.

Bättringsvägen

Publicerad 2014-02-11 20:39:39 i Allmänt

Yes!
Wilde är feberfri idag oxå och har ätit bättre än på länge. Inte jätte mycket men om man jämför med de sista dagarna så e deyta jätte bra. 3/4 burkmat, 1 kiwi, 1/2 burk frukt och 2 flaskor välling! 👍 Imorgon blir det mer middag hoppas jag och kanske en macka oxå.
Jag däremot är skitkass. Men det är bara att bita ihop. Vilar när möjlighet ges typ. Måste sätta igång inför kalaset och samtidigt bli frisk! 😨
Idag va jag och Minna först hos tandregleraren då hennes tänder växer lite huller om buller. Men de trodde att det skulle rätta till sig med tiden. Återbesök om 1 år för att se om tandställning är aktuellt. Efter det va det läkarbesök ang hennes mage. Provade laktosfritt men kramperna kvarstod. De misstänker IBS.
Men har tagit massa blodprover för att utesluta Gluten och annat.
~
information hämtad: http://www.1177.se/Skane/Fakta-och-rad/Sjukdomar/IBS---kanslig-tarm/


IBS – känslig tarm

Allmänt

IBS innebär att man har olika besvär som har att göra med mag-tarmkanalen. Namnet är en förkortning av den engelska benämningen irritable bowel syndrome. Det finns inte något bra namn för IBS på svenska, men funktionella tarmbesvär används ofta eftersom det finns en rubbning i hur man upplever att tarmen fungerar. Sjukdomen brukar även kallas kolon irritabile eller känslig tarm. Det är inte klarlagt varför man får sjukdomen.

IBS smittar inte och kan inte utvecklas till cancer eller något annat allvarligt. Sjukdomen är vanligare bland kvinnor och börjar oftast i 30- till 40-årsåldern.

Symtom

Typiska besvär är

magontförstoppning eller diarré, ibland växlande mellan bägge att besvären ska ha förekommit under lite längre tid än vad en vanlig magsjuka brukar göra.

Det är även vanligt med gasbesvär och att man inte känner sig färdig efter ett toalettbesök.

Behandling

Man har ofta IBS under många år med varierande grad av besvär, som kan lindras mycket genom att man undviker viss mat. Någon botande medicin finns inte, men det finns flera olika läkemedel som kan minska besvären.

Behandling

Man har ofta IBS under många år med varierande grad av besvär, som kan lindras mycket genom att man undviker viss mat. Någon botande medicin finns inte, men det finns flera olika läkemedel som kan minska besvären.

Det finns inget råd som hjälper alla med IBS, utan man måste själv pröva sig fram till vad man mår bäst av. Regelbundna toalettbesök och motion brukar också göra att man mår bättre.

När ska man söka vård?

Man kan kontakta en vårdcentral om man orolig för sina besvär eller har besvär trots att man har prövat att behandla sig själv och om man tycker att besvären stör vardagen.

Man bör kontakta en vårdcentral om man
är över 50 år och får besvär som man inte har haft tidigaregår ner i vikt snabbt eller tappar aptitenhar diarré i mer än en veckahar blod i avföringen eller svart avföring.
~
Vi får se vad vad proverna visar och sedan se vad läkaren säger.
Wilde och Patrik har haft egentid då de har varit själva i em och sedan på kvällen eftersom jag följde med Minna på träningen.
Imorgon ska jag och Minna bli snyggare hos Therese! 😜

Ha en trevlig kväll.
Huskurer för att bota förkylningar mottages tacksamt.
Å glöm inte att skriva en krumelur i kommentarerna. 😉

Ps. Stort grattis till bästa Sara på din 30 års dag idag. Du är den absolut finaste människan jag känner! Du betyder massor för mig!! Puss! Ps


37.2

Publicerad 2014-02-10 22:34:29 i Allmänt

Ikväll hade han 37.2. Utan alvedon. Håll tummarna nu!!
Men denna hosta. Usch!!
Å mollipecten hjälper 0! Skit hostmedicin!

Hoppas innerligt att han äter imorgon! 🍝

God natt 💛

Besöket på vårdcentralen

Publicerad 2014-02-10 17:15:41 i Allmänt

Ja halsprov, blodprov och koll i öron och hals och även lyssna på lungorna blev det idag. Det enda de hittade va en vaxpropp som läkaren kämpa 30 min med att få bort.
Sänkan och halsprovet va bra så ingen öroninflammation halsfluss eller lunginflammation har han iaf. Så detta är ett elakt virus.
Så vila är bästa medicinen. Får försöka att stoppa i honom det han vill ha i matväg. Idag har han ätit 1/2 burk fruktpure och 2 flaskor välling. :-(
Bättre lycka imorgon.

Nu sover han igen. Det är bra. Vila är bra när man är sjuk.
Patrik är iväg och jobbar i Helsingborg. Kommer väl imorgon bitti någon gång.
Nu ska jag laga lite mat.

Imorgon är en bättre dag! ! 👊👊Hosta

Publicerad 2014-02-10 08:01:56 i Allmänt

Om jag kunde ta din hosta så du kunde få sova min älskade lilla prins.
Hostmedicinen hjälpte 2 timmar. *suck*
Febern va 37.4 idag men jag tror jag ska ringa vc ändå. Han äter ju knappt! Igen! Barnmorskan kommer slita sig i håret om han inte gått upp denna gången i heller. Sist va det verkligen 0g upp/nergång. Tveksam till om han gått upp något denna gång faktiskt. Innan han blev sjuk så åt han dåligt och nu äter han 2 flaskor välling och lite fruktpure. Fick i honom bananpannkaka igår iof. (ägg, mosad banan, matlagnings grädde) Bättre än enbart banan iaf.

Jag är dunderförkyld. 😳 Halsen är bättre iaf.
Så idag:
●Ringa VC
●Vila
●Vila

Kram 💚

Tack

Publicerad 2014-02-09 14:07:52 i Allmänt

Tack Wilde för att du smittade din mamma! ☹
Tur jag älskar dig ändå. 😉

Min nya underbara lykta

Publicerad 2014-02-09 08:45:10 i Allmänt

Har länge letat efter en lykta att ha på bordet men inte hittat någon som klickat 100 %. Så igår när vi anlände till brottningen skulle vi ta lotter och då stod den där!!
Min lykta!!
Kärlek vid första ögonkastet 😍😍
Å naturligtvis vann jag inte den. Försökte få dem att sälja den till mig. De gick med på att om den va kvar när brottningen va slut så skulle jag få köpa den.
Å så va brottningen slut för den gången och då va den kvar till min stora glädje!
Så Patrik gick fram och förhandlade ett pris. 200:- ville de ha. Taget!!!
Ord pris 400-500:-
Så nu står den här min vackra lykta.


Passar perfekt till det andra ljuslyktorna som oxå är i glas och silver eller enbart silver!
I'm so happy!! 😃😃😃

Brottning

Publicerad 2014-02-09 08:35:27 i Allmänt

Igår åkte vi på brottning allihop eftersom Wilde va feberfri.
Minna tog brons. Men kämpade grymt. Hon va den bättre av dem men förlorade på poäng för att hon inte vet hur man plockar lätta poäng utan fokuserade på att få ner dem på fall. Men gud vad hon kämpade!
Iaf så när vi kom hem tog jag o Minna en promenad med Faith och sedan fixade jag maten medans Patrik vek in tvätten och busade med Wilde.
Wilde ville inte äta igen när maten serverades så jag började ana ...... Jo då. Feber igen. Å feber idag. Tänkte köra till VC på Näsby där de har jour och be dem kolla halsen på honom eftersom han vägrar äta och hostar. Å jag vaknade med ett fruktansvärt rivjärn i halsen, och har han också det så e det ju inte konstigt att han inte vill äta.
Men han va ju feberfri! ?
Skit oxå.
Nu får han bara vara hemma så han blir frisk till sin födelsedag och sitt kalas! ♡


37.4 👍

Publicerad 2014-02-07 07:49:20 i Allmänt

Håll tummarna för att det stannar där nu!! 😊😊

God morgon!
Idag blir det till att fortsätta fokusera på att bli frisk och samla krafter för wilde.38.9

Publicerad 2014-02-06 21:00:59 i Allmänt

Fortfarande feber. 38.9 nu ikväll.
☹☹☹
Hoppas på en bättre dag imorgon! ♡

God natt! 💤💤

38.2

Publicerad 2014-02-06 09:20:48 i Allmänt

Inatt vid 3 va jag uppe pch gjorde välling, tog temp och gav Alvedon. Han hade 39.1 då. Å han skulle bara sova PÅ mig så jag har ju inte sovit mycket.
Vid 8.00 väckte han mig genom att pussa och klappa på mig. *smälter*
Temp 38.2 så nu håller vi tummarna för att det ska hålla i sig och gå neråt!
Fortfarande trött och mammig och vill vara nära nära hela tiden.
Å visst är det mysigt men ibland behöver man göra annat som disk mat osv. Skönt att Patrik snart kommer hem.
Nu ska vi mysa vidare för idag är det det Wilde som bestämmer och han vill kela.


Dagen tillända

Publicerad 2014-02-05 22:58:27 i Allmänt

Då säger vi godnatt här ifrån.
Wilde har fortfarande 39.3 i feber och är väldigt orolig i sitt sovande.
Han har ätit 3 flaskor välling 1/2 burk frukt och några skedar bär med turkisk yoghurt. Middagen va så där. 4 skedar. Men jag får vara glad för det iaf. Frukt är ju mycket vitaminer som man behöver för att bli frisk igen. Å sen är där mycket vitaminer och näring i välling oxå. Plus att det räknas som vätska. Vatten har han oxå drukigt.
Nu hoppas vi på en mycket bättre och friskare morgon dag.
Natti natti 😪😴💤

☹☹

Publicerad 2014-02-05 14:22:55 i Allmänt

Mycket kelen Wilde idag. Sover för 3:e gången idag och han ligger snällt och fint när man ska byta blöjan.
Vill bara va nära hela tiden. Han mår verkligen inte bra. Fick välling till lunch då tempen va uppe på 39.3 då. Får se om han vill ha lite lunch sen när han vaknar. Bra om han äter något annat än välling om det så e liiite grann bara.
Håll tummarna för att han är frisk till lördag då Minna ska tävla.Feber 😩

Publicerad 2014-02-05 09:45:52 i Allmänt

Vaknade av att Wilde va super het inatt. Kollade tempen 1 tim senare och då va den 39.2 ☹
Så någon bebis sång blev det inte idag. Nu sover han i mitt knä. Lill plutt.
Så idag blir det bara mys och vilodag så han blir frisk fort.Mys i stan

Publicerad 2014-02-04 22:25:28 i Allmänt

Hämtade Minna på skolan idag för att köra in till stora staden och min farmor och farfar.


Vi åt våfflor med grädde och sylt och gott kaffe till det! Mumms! 😛
Sen kom Sandra. Min fina kusin. Hon ville mysa med Wilde men han va trött och sur och mammig då tyvärr. ☹ De får mysa mer en annan dag.
Sen va jag med Minna på träningen idag. Anmält henne till helgens tävling i Osby. Sen ska vi även sälja kakor till klubben och resan de ska göra i mitten av mars till Falköping. Så nu får ni köpa kakor i stora lass! 🍩🍰

Det var min dag.
Imorgon väntas babysång igen. 🎶
God natt! ♡

Öppna förskolan och shopping

Publicerad 2014-02-03 21:06:58 i Allmänt

Idag har vi busat på öppna förskolan. 2 veckor sedan sist så Wilde va överlycklig. Efter det körde vi och handlade lite till Wildes kalas. Patrik hade ju jobbat inatt så vi höll oss borta en stund. Först Ö&B och sedan Eko.
Blev lite av varje. Hittade även en del att önska i födelsedags present. 😉
Det va min dag. Nu blir det snart sängen efter en orolig natt. Minna har pratat och gått i sömnen och Wilde vägrade sova själv så han fick ligga hos mig. Det slutade med att han ramlade ner från sängen trots att jag byggt hinder av kuddar och täcken.
Sen kunde jag inte sova alls.
Så godnatt på er alla! 😴😪💤💤

Mats Wilde Rondy

Publicerad 2014-02-02 14:40:40 i Allmänt

Nu har jag varit i v.vrams kyrkan och hämtat Wildes dop löv. Efteråt va vi och fikade i församlingshemmet. Marängsviss och korv i bröd. 😛 Tur man fick tillbaka sin kollekt. 😉
Tände även ljus för våra änglar.


1 års kalas

Publicerad 2014-02-02 09:57:44 i Allmänt

Då va vi och firade sötnosen Alicia igår.

Efter kalaset va vi och tittade på lgh en gång till. Patrik hade inte sett den.
Men då upptäcker vi att det e typ 5 skåp i köket och inget skafferi. En garderob. Ingen plats för kattlådan och djurens mat vet jag inte var jag få plats med någonstans.
Så vi tackade nej. 😟 Det va för många problem att lösa. Vi får ju inte plats som det är idag......
Senare kom Ewa och myse. Kollade på Meldodifestivalen del final 1 med oss.

Idag ska vi till kyrkan och hämta Wildes doplöv.
Ha en bra dag.
Kram

Allergisk reaktion igen

Publicerad 2014-02-02 00:38:46 i Allmänt

Här sitter jag, mitt i natten, med en allergisk reaktion.
Å fråga mig inte vad jag reagerar på denna gången.
Samma som alltid. Klådan från helvetet och sen kommer stickningarna i halsen och i näsan. Sen svullnar alla slemhinnor.
Åt senast kl 18.00 och kl är 00.30 ! Upp till en timme efter kan man få en reaktion. Hmm. Jag är inte varm. Inte uppjagad. Inget av det.
Skulle gå och lägga mig. Halvfrösen. Suck!!
Nu väntar jag på att medicinen ska hjälpa så jag kan gå och lägga mig igen.

Bil och spontanutflykt

Publicerad 2014-02-01 08:56:29 i Allmänt

Igår tog jag, Wilde och Faith en promenad upp till byn och när vi kom hem så var Mamma och Tore här för att återlämna bilen. 😃😃
Så efter 1 vecka utan bil va jag tvungen att ta en spontan utflykt rastlös som jag är. Va på jysk och köpte överdrag till köksstolarna och ragghoser till Patrik. Sen åkte vi till Svärfar och Monica en stund och myste med kaffe och gräddbullar.

Idag är det kalas för Wildes flickvän Alicia som fyllt 1 år och sedan ska vi titta på lägenheten som vi ev ska flytta till.

Ha en bra dag. Nu ska jag hoppa in i duschen.
Hejsvejs


Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela