Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Då har jag blivit med ny bil! Underbart! Ä...

Publicerad 2012-02-26 17:58:34 i Allmänt

20120224_170802 (MMS)

Då har jag blivit med ny bil! Underbart! Äntligen!! Just nu lagar jag midda. Kotletter med pommes o bea blir det idag. Orkar inget annat. Mensvärk har jag me!! Ingen bra dag! Jobbat hela helgen o imorgon oxå. Sedan ledig på tisdag. Sen fullt ms resten av veckan som vanligt när man jobbar heltid.

Alla hjärtans dag idag. Va uppe innan Minn...

Publicerad 2012-02-14 14:55:22 i Allmänt

20120214_144609 (MMS)

Alla hjärtans dag idag. Va uppe innan Minna o fixade hjärtmackor o proviva o penicillin på min nya fina marimekko bricka! Sen när hon gått till skolan gick jag o Patrik o la oss igen för att.sova lite till. Halv elva väckte han mig med frukost på sängen. :-) Sen har vi legat i soffan o kollat på lite repriser. Lugnt o skönt! Nu bakar Minna o Patrik frallor till minnas tävling på lördag. Måste ha med sig något o äta då det e en lång dag o hon gör av med massor av energi. Köpa lite bananer o clementiner oxå. Nu ska jag ta o småstäda här lite. Kram på er på kärlekens födelsedag <3

Jaha, fredag idag. Jag sitter med mysdress...

Publicerad 2012-02-10 10:54:40 i Allmänt

20120210_103607 (MMS)

Jaha, fredag idag. Jag sitter med mysdressen på o laddar för fredagsstädet. Suck! Varför sparar jag alltid berg av disk? Hatar o diska. Måste köpa en diskmaskin. Minna mår bättre idag. Skönt! :-) Igår va jag o klippte mig. Så skönt att bli av med håret. Va lite mer än en halv dm som försvann. Kommer bilder sen.... :-) Jag har sådan tur som har Therese. Hon läser till frisör (andra året) o ibland behöver dem hårmodeller. Jag betalar enbart för färgen. 200 kr. billigt för hel make over. Nu jäklar har jag laddat. Musik på o sen tar vi tag i hemmet.

Bjuder på en underbar bild från i somras i...

Publicerad 2012-02-09 09:38:16 i Allmänt

bild_069 (MMS)

Bjuder på en underbar bild från i somras i gröngräset.. Det e Malins hund Babe som oxå är en mastiff (barboel). Iaf, GODMORGON! Sitter med mitt morgonkaffe o njuter. Minna spelar wii. Det va halsfluss, precis som jag misstänkte. Så nu äter hon penicillin Febern har gett med sig nu. Skönt! Men hon har fortfarande jätte ont i halsen. Stackaren! :-( Vård av barn denna veckan blev det. Inget att göra åt. Om 2 timmar ska jag till sibbhult för att sitta hår modell. Thessan ska klippa o färga. Ska bli kul. :-) I kväll 18.30 e det föräldrarmötet. Fullt upp med andra ord.

Sitter på Vårdcentralen o väntar på vår tu...

Publicerad 2012-02-08 12:05:51 i Allmänt

Sitter på Vårdcentralen o väntar på vår tur. Har suttit i 1 1/2 tim nu. Suck! Så drygt. Minna har feber o väldigt ont i halsen. Såg massa vita prickar oxå. Hmm,.får se.vad docktorn säger. Men jag tror det blir penicillin. :-(

Jaha, då va Minna sjuk. 38 graders feber, ...

Publicerad 2012-02-07 19:36:15 i Allmänt

Jaha, då va Minna sjuk. 38 graders feber, förskyld,.ges, ont i halsen. Blir affären imorgon för att bygga på förrådet. Flytande kost.... Å alvedon. Stackaren, hon har så ont i sin,hals. Nu ska jag leta upp halstabletterna o sedan ska jag bara mysa med min sjukling. Hejsvejs.

Som ni förstår har jag varit o myst med mi...

Publicerad 2012-02-06 15:09:54 i Allmänt

Som ni förstår har jag varit o myst med mina hjärtan Love & Sannie. Som jag saknat dem. Mattias bjöd dit mig på en kopp kaffe, Frida va inte hemma. Jag va där 1 1/2 tim. Vaknade med migrän efter en orolig natt. Minna har knappt sovit hon heller. Massa växvärk. :-( Usch, hon har så ont snäckan. Så idag blir det en lugn dag. :-) Älskling e o tattuerar sig. Miss him!

Hejsan, ledsen jag inte uppdaterar er på e...

Publicerad 2012-02-04 11:34:50 i Allmänt

Hejsan, ledsen jag inte uppdaterar er på ett tag. Men så blir det ibland. Detta året e allt annat ån bra kan jag säga. Igår när jag lösen till jobbet va det 14 minus. Min bil börja koka! Va fan, det e ju kallt ute! Men det visa sig att när det va så kallt ute skulle man,ha glykol i kylaren... Detta visste inte jag, så det hade blivit ispluggar typ. Men efter att ha hällt i det så funka bilen igen!!! Jippi! Ja, annars har det typ varit som vanligt. Jobbat, jobbat, jobbat..... Nu ska jag hoppa duschen o den ska vi gå till svärmor en runda. Hon åkte in till akuten med ambulans i veckan, kärlkramp. :-\ Pussen

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela