Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

VARMT!

Publicerad 2008-07-26 18:47:35 i Allmänt

Jävlar vad varmt det e idag! Har varit närmare 30 grader idag. En sån här dag ska man inte jobba utan ligga på stranden o sola. Men jag har ju jobbat 7.45-15.30 . Men imorron börjar jag inte förrens kl 14 så jag hinner en stund innan jobb o bättra på solbrännan! ;)
Har jobbat 6 dagar i rad, min 7 dag imorron. Pust......
Men min ekonomi har kraschat så jag behöver lite pengar för att komma ifatt. Alle jobbar oxå satan bara för att vi ska komma ifatt. Så han åkte i söndags o kommer inte hem förrens fredag nästa vecka.
Han jobbar varjedag. E lite stolt över honom att han orkar. Men han slipper sköta detta här hemma i alla fall.
Städa, diska, laga mat, tvätta, hämtning o lämning på dagis o så..... Han kan jobba o sen kan han lägga sig o glo på film innan han somnar. Det kan ju inte jag med en 5½åring i huset..... Hehe....
Men det känns skönt att vi får så pass mycke pengar nästa månad så att vi e ifatt allting!

Minna e fortfarande i Åhus o solar o badar. Hos min farmor o farfar. Hon Älskar det! Härligt för henne att hon fått göra något i sommar iaf.
Det e inte mycke men hon nöjer sig med det.
Får se till nästa löning om vi kan åka till skånes djurpark eller nått. Hade varit mysigt! =)

Sitter o väntar på att Jimmy ska komma. Vi ska äta pizza. Ska faktiskt unna mig det. Det e det ända jag unnar mig denna månaden! Men det tycker jag att jag e värd!

Alle o jag har en liten kris i förhållandet nu. Men det e nog inte så konstigt. Har varit så mycke nu. Inga pengar o flytt o lite annat....
Det tär på förhållandet att sitta hemma i 3 veckor (semestern) o inte kunna hitta på något pga pengarbrist! Usch ja....

Nä minsann, nu får det vara nock om problemsnack. =)
Ha det bra!
PUZZ

Mitt kök e invaderat

Publicerad 2008-07-23 18:45:56 i Allmänt

av en kaffekokande Jimmy o en matlagare Niclas......    HJÄLP!!
Haha! Får väll se hur det går! Niclas ska laga nån taigryta.... Hum?? Kaffet går nog o dricka men tai grytan...... Eeeeh??? Verkar giftigt!!

Minna har åkt till Åhus. Min farmor o farfar har sommarstuga där så hon ska vara där ett par dagar! Kommer att sakna henne.
Nä nu får jag ta o kolla upp så de inte har revit hela mitt kök!
=)

BYE

Snart dax att åka.

Publicerad 2008-07-21 11:42:54 i Allmänt

Ska till huset idag igen o hämta gungan o sandlådan till Minna o sen köra ut det till Hanaskog (till hennes farmor o pappa) så hon har nått att hitta på där oxå.

Men först ska jag ringa min doktor. Behöver med medicin, har varit utan sen i fredags. Så jag måste ringa!! Inget bra när jag e utan medicinen så länge!
Kan ju inte sova heller. Drömmer massa lustigt o ligger halv vaken hela natten. Drygt!! Nä, mina piller!!! Om ni inte vet vad det e för mediciner jag äter så e det anti depressiva.

BRB, ska bara ringa innan jag glömmer det.....

Sås... Nu va det klart! =)
Nu ska jag bara skriva klart detta, dricka upp mitt kaffe, snygga till mig lite o fixa till Minna lite, sen ska vi köra till huset i Viby o fixa det sista. Sen ska vi köra inom apoteket i Tollarp o hämta mina med. o se om vi kan anmäla husdoktor här i Tollarp oxå.

Hum??
Vad har hänt sedan sist jag skrev då?
Inte mycke, har mest varit i huset o städat tycker jag. Bläääääää!!
I lördags var vi på min kusins 20 års fest. Lilla Sandra har blivit stor! =) Eller e det jag som börjar bli gammal?? Nääää!!!!
Festen va jätte lyckad!
Alla hade nog jätte trevligt tror jag. Jag va nyckter o körde för det va dåligt med bussar till Tollarp mitt i natten, o jag vill ha möjligheten att välja när jag ska hem eftersom jag hade barnen med mig.
Blev "lite" sur på natten på Alle! Ååååå vad dryg han e när han e full! =S  USCH!
Jag låste ut han på balkongen! Blev så irriterad när han höll på att föja efter mig. Å detta tjatande, o när man e så full att man inte ens kan formulera orden rätt i munnen så att det bara blir en salig gröt av alltihopa. Grrrrr!!! Vad det irriterar mig!!

Nu e det dax att ringa Niclas. 
Ha det bra så hörs vi!
bye

 

Utmanar er!

Publicerad 2008-07-21 11:04:56 i Allmänt

Svara på de tjugo VEM-frågorna, utmana sedan 5 personer att göra det samma.

Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Alicia, (Alexander)
Vem älskar du?
Mina vänner, MIN DOTTER, o min sambo
Vem hade du senast sex med?
Alexander
Vem vill du bli full med?
Hum? Diana....
Vem är den bästa artisten?
Rihanna just nu
Vem pratade du senast i telefon med?
Alexander
Vem har du en liten crush i?
De som känner mig vet... Hehe
Vem är snyggast i världen?
Mikael Persbrant så klart
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
MINNA
Vem är snällast i världen?
Tomten ;) hehe
Vem är din bästa kompis?
Diana, Malin N, Niclas, Jimmy
Vem vill du prata med?
Just nu? Hmm, måste ringa min doktor, men vill prata med....?
Vem sov du med senast?
MINNA
Vem såg du full senast?
Alexander o Min släckt på pappas sida
Vem vet allt om dig?
 Patrik och Alicia
Vem kysste du senast?
Alexander
Vem kramade du senast?
Nån på kalaset i lördags kanske.....  Sandra?
Vem kan berätta allt för dig?
Min vänner
Vem kan du berätta allt för?
Patrik, Alicia, Diana, Niklas, Jimmy, Malin N
Vem hatar du?
Just nu tror jag inte att jag hatar nån, Jooooo!! Stina & Nisse i Viby! Mina gamla grannar! De HATAR jag!

Lite bilder!

Publicerad 2008-07-18 12:20:12 i Allmänt


Bild 1+2+3: Karuseller på C4-dagarna    Bild 4: Minna med sin stora idol Frida   Bild 5: Minna midsommarafton


 
Bild 6+7: Minna på simskola i Tollarp  Bild 8: Jag o Malin på väg till stan Bild 9: Malin, Jag o Diana Bild 10: Diana, Jag o Emma på tivolirock =) Me and my gils

   Resten av bilderna e från Tivolirock! Det e jag Alle, Niclas, Diana, Emma......

Lite bilder från min semester =)

BYE

I´m back....... =)

Publicerad 2008-07-16 18:09:07 i Allmänt

Äntligen har jag fått tillbax mitt internet igen......!!

Nu har vi bor i nya lyan i 2 veckor, o man börjar att finna sig till rätta lite smått. Även om man har en del kvar innan man e en del av samhället Tollarp. Men i min lgh e det toppen. Nästan allt på plats nu. UNDERBART!
Å huset i viby e oxå nästan helt klart. Har bara lite städning kvar. Ska bli så skönt o slippa skithuset. =)
Minna har verkligen funnit sig till rätta här. Hon har redan en massa kompisar här på gården. Man ser knappt inte henne längre. Vilket jag tycker e ganska jobbigt, men hon bara älskar den friheten hon har fått här! Å det e hon väl unnad!! =)

Idag har jag varit o skaffat mig en ny telefon. En Sony Ericsson W760. Den e jätte fiiiiiiiin!   :P

Tja, vad har jag gjort på semestern då?
Den mesta tiden har ju gått till flyttandet o allt som har med det o göra.
Sen har jag varit på stan då Minnas stora idol Frida har spelar. Minna var helt salig! Det e lycka att se sina barn så glada!! Sen va jag o Alexander på stan på lördagen med Jimmy o co. Blev ganska full o hade i sönder min mobil... Hum!!  Sen var jag en runda där med Malin o Lasse oxå. Å Diana oxå givetvis.
I lördags va vi på Tivilirock. Jag var väldigt skeptisk till denna sorts festival men jag hade riktigt roligt faktiskt! Var där med : Alexander, Niclas, Diana, Emma.... Hum..... Det känns som om det va någon mer! =)    Jo Jimmy kom en liten sväng oxå, o Dempa o en som jag glömt namnet på :S

Nä annars har jag inte gjort så mycke mer. Ungarna har ju fått åka karuseller på Kristianstadsdagarna naturligtvis. Men det har varit ont om pengar denna semestern.
Sen nu så igår omkom Alles chef i en arbetsolycka uppe i Sthlm så nu e vi både fattiga o han e arbetslös! Alla odds imot oss verkligen.
Vissa e väll födda till att dras med olycka o jag o Alle e väll 2 av den sorten. Illa!!! Men jag e en överlevare så jag ska nog klara mig denna gången oxå. Man ska bara int ge upp, det e det det handlar om allting. Det e den hemliga ingrediensen i livet för att orka leva.....

Just nu sitter jag o vämtar på Niclas. Vi ska ut o promenera i Stackedala (en liten skog här i Tollarp) med barnen. Jag e så rastlös o det va Niclas oxå så...
alle e trött så han fick vara hemma o lata sig!
Hehe!!

Kommer att lägga in bilder här på tivolirock o lite annat så håll ögonen öppna ..... Hehe!

Ska man börja jobba på Tisdag! Ska både bli skönt o tråkigt på samma gång! Skönt att ha lite o göra samtidigt som pengarna börjar rulla in. Ska se om jag kan jobba lite extra nårra dagar så det blir lite extra pengar. Kan behövas !!! Sen har jag ju ledigt i 2 veckor till då Minna ska börja skolan. V. 33-34.

Alle åker till Malmö på söndag kväll för att jobba o kommer hem på fredag. Så ska han göra nu i 5 veckor. Han har ju inte så mycke val, eftersom hans chef inte kan ge han nått jobb precis i sthlm som det var bestämt.
Men men, hoppas att han får jobb här sedan på Östravrams smide. Hade varit super med 1 km till jobbet! Med tanke på att Minna böhöver hämtas på fritan de dagar jag jobbar kväll.

Nä nu får det vara för idag!
HA DET SÅ GÖTTILIGÖTT GÖTT SÅ LÄNGE SÅ HÖRES VI SNART IGEN.

kramizzzzzz

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela