Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Hur glad blir man inte när man får ett så här vackert mail. ♡♡♡

Publicerad 2014-10-07 22:55:06 i Allmänt

För ett halvår sedan förlorade jag en "vän". En vän som ofta påtalade Hur glad hon var över vår vänskap, hon gav presenter och uppskattade att komma sent på kvällarna med fika för att bara prata.
En "vän" som tog så jäkla mycket energi från en och och fick en att tro på allt skitsnack! Hon manipulerade en. I samma veva fann jag en annan vän. En ljuvlig, vacker och fantastisk vän. En vän som inte tar energi utan får en att skratta och må bra! en vän som sätter familjen före allt. Det är sådana vänner som hon man vill ha!
Och denna ljuvliga, vackra och fantastiska vän är du Linda!
Lite beröm till mig som vågade ta steget och kontakta dig! Massa kärlek till dig för att du fick mig att inse att mycket jag trott på förr var skitsnack och lögner!

Du är en alldeles speciell vän fina fina Linda.... ville bara berätta <3
Sov gott

Tack tack tack fina J! Du är en mycket fin och speciell vän till mig oxå. Är så tacksam för att du kom in i mitt liv. Ser framemot att få lära känna dig bättre! Kärlek till dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela