Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Oct. 05, 2013

Publicerad 2013-10-05 22:01:44 i Allmänt

Lördag kväll, Minna är hos sin morfar och Patrik jobbar natt. Tur jag har Wilde även om han sover.
;-)

W penicillin kur e slut nu. Å svampen är nästan helt borta oxå. Lite kvar bara. Så skönt! Nu ska vi bara bli av med snoret och hostan med.

Idag va jag o min bror på vår kusins grav och städade och sätte ljung och tände ljus. Det va helt igenväxt av gräs och det gjorde ont i mitt hjärta. Imorgon är det 12 år sedan olyckan hände. Då han och Evelina kraschade in i ett träd och omkom omedelbart. Saknaden är fortfarande stor. Livet är orättvist. 22 år gammal! Hela livet framför sig.
Det jobbigaste är att jag egentligen skulle varit med men blev inringd på övertids jobb o det hade jag inte råd att tacka nej till. Det räddade mitt liv. Skrämmande! Usch ja....

Nä nu ska jag sova.
Hörs imorgon ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela