Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Uppe med tuppen....

Publicerad 2012-07-07 08:58:28 i Allmänt

Idag vaknade jag 8.00. Kryss i taket, brukar vakna 6.00 nu för tiden. Vet inte vad det e för fel på mig. Alla som känner mig vet att jag kan sova heeeeela dagen om jag bara får! :)
Nu sitter jag med mitt kaffe o kollar nyhetsmorgon där de disskuterar att barn e barn o vuxna vuxna och att vi måste säga till o skaffa oss respekt och inte dalta. Inte vara elaka men visa att det e vi som bestämmer! HELT RÄTT!
Idag blir detin till stan då det facktiskt e sommar i city! Karuseller, öltält o annat kul!
Blir en runda till tivoliparken oxå för att spana in nya lekplatsen. På måndag e det Rix FM festival o efter det åker Minna till sin faster Erica för några dagar i Halmstad på Äventyrslandet. De ska tälta....
De får nog kul.
Själv ska jag jobba. 2 veckor till sen e det SEMESTER!!
Ha det bra så hörs vi!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela