Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

påsken .....

Publicerad 2011-04-25 20:35:14 i Allmänt

Ja, Minna e ju bra igen som tur e. Fortfarande lite öm i halsen men med halstabletter går det bra.
Hon har varit hos sin morfar i helgen och jag har jobbat massor. Storhelg hela helgen tom idag så det blir lite extra slantar.
I lördags va jag hos Johanna och Jokke på kvällen. Vi grillade och hade jätte mysigt. :)
Sen va jag tvungen att smyga upp och fixa lite inför Johannas överaskning dagen efter. Sandra hade nämligen varit så underbar och fixat en babyshower för Johanna.

Babyshower
Baby showers är en populär tradition i USA, men i Sverige är det ett relativt nytt fenomen.

En ”baby shower” är enligt gammal sed en tjejfest med den blivande mamman i centrum. Man träffades över en kopp té och tillbringade dagen tillsammans. Då som nu gav man också den blivande mamman presenter och goda råd inför barnets ankomst. Gåvorna var ofta gjorda av gästerna själva och praktiska till sin natur.

Enligt traditionen anordnas festen av en nära släkting eller vän. Det är ett utmärkt tillfälle att samla ihop tjejgänget och ge den blivande mamman ett härligt minne med många skratt. En ”baby shower” kan se ut hur som helst, man kan utgå ifrån ett tema exempelvis en färg.
Det är bara fantasin sätter gränser.

Snart kommer du att hitta massor med roliga produkter för dig som vill anordna en babyshower för bästa vänninan eller en välkomstfest för bebisen.

Jag körde tidigare från jobbet, snyggade till mig lite o sedan körde jag Johanna dit till det påstådda Ljuspartyt. :) Gud vad överaskad hon blev. Kul va det, o jag fick tårar i ögonen av att se henne så glad och rörd.

Presenten hon fick va denna:


* Spjälsäng
* 3 pkt blöjor nr1
* 3 pkt blöjor nr2
* 2 pkt nappar 0-6mån
* Täcke
* Kudde
* Madrass
* Påslakanset
* Madrassöverdrag

(tror jag fick med allt....?)

Idag har jag jobbat, varit på Maxi och fyndat. Varit i Floraparken och sedan körde vi hem och åt pizza. Nu är jag helt slut. 
Å min rygg håller på att ta kål på mig. Har så ont i svanken och har inte en susning om vad jag kan ha hittat på.
:( Tur jag e ledig imorgon. Vila ryggen är prio nr 1!!!!!

See ya / L

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-04-27 14:47:15

Du glömde amningsinlägg :-) Annars var allt med hihi! Tack för att du kom och var med <3

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela