Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Efterlängtat besök

Publicerad 2010-10-26 20:26:02 i Allmänt

Idag har min underbara Sara varit hos mig.
Vad jag har saknat henne!! <3

Något som ska uppmärkasammans idag är ju VÄRLDENS BÄSTA NEO FYLLER 1ÅR IDAG!!! Grattis underbara pojk. Vi ses på lördag!

Utvecklingsamtal med Minna idag oxå. Hon e jätte duktig i skolan. Possitiv inför att lära sig o vill o kämpar. Så va det inte för ett tag sedan då det bara va sura miner när någon bad henne att läsa eller räkna.
Så glad jag blev att det har ändrat sig!!
Men tyvärr hardet inte blivit riktigt så bra med kompisar än som jag trodde. Inte lika illa som innan dock men fortfarande inte bra. :(   Stackars min lilla tös! </3   Usch, det gör så ont i mitt mammahjärta!

Annars idag har jag småstädat hemma och färgat håret.
Nu ska jag gå o ta 2 alvedon, för jag har så sjukt ont i mitt vänstra öra. :( Kan det vara öroninflammation. Ja jag vet inte, har aldrig haft det så jag vet inte hur det ska kännas. Får se hur det känns imorgon.

Imorgon (onsdag) jobbar jag 7-16
Torsdag 16-22
Fredag 7-13.30
Sen e jag ledig 3 dagar!! :)

Ha det bra så hörs vi!
Kramizz

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela