Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Tosselilla / Ystad here we come!! Jiiihooo!

Publicerad 2009-05-22 19:45:10 i Allmänt

Håller på att packa inför morgon dagen..... TOSSELILLA HERE WE COME!
Tvättar lite oxå.E helt slut så jag lär sova gott när det väl bli dax.

Ska upp kl 7.00 imorgon, dricka kaffe o äta frukost, ut på långrunda med Ketty, packa det sista, mata Zappa, sen köra till Ystad. Packa in oss i husvagnen, gå en runda med Ketty till, hämta upp mina älsklings killar, sen till TOSSELILLA!
Efter Tosselilla ska vi tillbax till Ystad, ut på långrunda med hunden o sedan på midda hos Alicia o Aleksander. Blir lite vin oxå. Så det blir taxi tillbax till husvagnen sen på natten o sedan promenad med Ketty för att sen sooooova!

Minna vet inget än.
Vet bara att vi ska iväg..... Ska bli så kul o överaska henne!

Nu e det dax att byta i maskinerna. En runda till sen e det klart! NICE!

Hörs på söndag!

Kommentarer

Postat av: Sara H

Publicerad 2009-05-23 10:10:52

Vad kul ni kommer få! Och vem har sagt att du skulle vara en dålig mamma...Hoppas dom som sa så för ett tag sedan läser detta inlägg iallafall. Hälsa Minna O LasseMan.

Kramis

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela