Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Männen från mars o kvinnorna från venus

Publicerad 2009-02-10 21:12:17 i Allmänt

Så lika men ändå så olika. 
 
Lunch
 
När Stina, Anna, Maria och  Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina, Anna, Maria och Emilia. När  Fredrik, Peter, Krister och Mathias går ut på lunch så kallar 
de varandra  Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvudet. 
 
Middag
 
När räkningen kommer så slänger  killarna varsin hundring på bordet trots att räkningen bara uppgår till 200  spänn sammanlagt. Ingen av dem har mindre och ingen vill 
erkänna att de vill  ha växel tillbaka. När tjejerna får sin räkning så åker miniräknaren fram,  blixtsnabbt! 
 
Pengar
   
En man kan betala tjugo spänn  för en sak som är värd tio spänn om han behöver den. En kvinna kan betala tio  spänn för en sak som är värd tjugo spänn trots att hon inte behöver den, utan  bara för att den är på rea. 
 
Badrummet
   
Mannen har sex saker i sitt  badrumsskåp: tandborste, tandkräm, raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en  reklamhandduk. Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan  med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem.   
 
Bråk
   
Kvinnan får alltid sista ordet.  Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl.   
 
Framtiden
   
En kvinna bekymrar sig för sin  framtid tills hon hittar en man. En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte  förrän han hittar en fru. 
 
Framgång
   
En framgångsrik man är en sådan  som tjänar mer än hans fru spenderar. En framgångsrik kvinna är en kvinna som  hittar en sådan man. 
 
Äktenskap
   
En kvinna gifter sig med en man  i tron att han kan förändras även om det inte blir så. En man gifter sig med en  kvinna i tron att hon inte kommer att förändras även om 
hon gör det.   
 
Göra sig i  ordning
 
En kvinna gör sig i ordning när  hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen,  läsa en bok och hämta posten. En man gör sig i ordning för bröllop och  begravningar.   

Naturlighet
 
Män vaknar lika snygga som när de lade sig. Kvinnor förfaller av någon  orsak under natten. 
 
Efterkommande 

Kvinnan vet allt om sina barn - när de ska till tandläkaren, deras  romanser, bästisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål. Mannen är  i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus. 
 
Och till sist... dagens tanke
 
Varje man bör glömma de misstag han gjort - det är ingen idé att två  människor går runt och minns samma saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela