Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Vilken helg!! =)

Publicerad 2008-09-29 18:09:46 i Allmänt

Hehe... i fredags var jag ute med grabbarna. Vi började förfesten hos Jimmy o drog sedan vidare in till stan. Först tog vi Banken men Macke kom inte in där, visste inte att det va 20 på banken.... Haha.... Så vi drog vidare till Grand. Där dansa vi lite o så sen drog jag o Niclas vidare till Banken.
Lite bilder kanske??På lördagen efter att man hade försökt bota sin huvudvärk i många timmar bar det av till Ystad för att fira min galna Aleksander, Alicias man!
Ja de e helt gala de människorna precis som alla andra vänner jag har. en galen människa måste omge sig med fler galna människor för att känna sig normal. Haha!! Eller, e det inte så?? Haha!!

Ja bilderna säger mer än tusen ord! Hahaha!
Så man va jävligt sleten i söndags o idag faktiskt. Fast som man bäddar får man ligga heter det! Haha! Men det va absolute värt det... Hade skit kul som ni ser! ;)

Nä nu fick jag kaffe gäst, Niclas. Får bjuda han på en kopp o så får han hålla mig sällskap när jag diskar! Hehe!

Bye

Kommentarer

Postat av: Alicia

Publicerad 2008-10-17 16:28:05

Men herregud vilka puddingar det finns i Ystad!!!

Ystad is THE City !!!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela