Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Synd om mig....

Publicerad 2008-05-28 11:34:24 i Allmänt

Åååå, vaknar idag med så satans ont i halsen. Varför?!  Jag känner inte ett dugg för att bli sjuk just nu! Suck... Får väll ta o köra in till apoteket sen o köpa halstabletter eller nått.
Idag e det städa o sortera inför flytten som gäller. Inget som jag tycker är särskilt roligt men det måste ju göras. Flyttningen ska bli så underbart skönt. Komma ifrån detta huset o börja ett nytt liv i Tollarp. Underbart! Minna verkar få det bra på Tollarps skolan oxå, har varit o hälsat på där o det verkar vara en super bra skola.
Så detta var nog det bästa jag kunde göra för både henne o mig.
Känns skönt att få börja ett liv PÅ RIKTIGT med Alexander där det är vårat hem som vi tillsammans har inredat. 

Lite kaffe kanske.....? haha 

Nä, det e mycke nu som händer. Till det bättre... Hoppas jag. Snart e jag väl som de andra Svenssonsfamiljerna. Bor i Tollarp i marklägenhet o lever ett lugnt familjeliv.
Det är en tanke som har skrämt mig något fruktansvärt mycke, men nu känns den faktiskt jävligt skön!

SATANS HALS!! Fan vad ont jag har...!!

Om jag skulle ta o göra mig i ordning o åka o handla lite o åka till apoteket!

Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela