Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

JAHA!!!!

Publicerad 2008-08-13 18:50:04 i Allmänt

Fnys! Dessa karlar!!! Vad tror dem att de är??!!
Fick ett sms nu att han ville gå ut med grabbarna på pubrunda på lördag! Men jag dåå?? Ska jag bara sitta här hemma med ungarna som en annan gammal hemmafru!!??
Sen att jag va ute med Diana o Dijana förra lördagen o i fredags e en helt annan sak.... Jag behöver faktiskt gå ut ibland för att orka med att jobba, ta hand om hemmet o passa barnen!
Han jobbar ju bara o slipper resten ju....
Hmmm??
Får väll låta han gå ut annars får jag kanske inte gå på Dianas kräftskiva/födelsedagsfest den 30/8 utan att det blir en massa gnäll. Hmm??
Kanske lika bra att han går ut!
Kanske kommer han hem full o odräglig så jag kan gnälla lite för det? Eller kanske inte kommer hem alls o då kan jag ju bli arg! =)
Nä men allvar.....
Får väll låta han då................         =)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-08-14 10:59:34

Haha, ja för min fest får man ABSOLUT inte missa!!

Jättekramen

Love You

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela