Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Kul att testa..... Haha!

Publicerad 2009-03-03 11:36:33 i Allmänt

Numerologisk kärlekanalys
Karaktärsanalys för Linda
april 3
4 = 4 3 = 3
1979
1 + 9 + 7 + 9 = 26 = 2 + 6 = 8
Slutresultat
4 + 3 + 8 = 15 = 1 + 5 = 6
Karaktärstal Sex:
De med karaktärstal sex brukar blomma ut sent i livet. I ungdomen kan dessa personer vara försiktiga och rädda för att binda sig.
Karaktärsanalys för ***
oktober 1
1 + 0 = 1 1 = 1
1981
1 + 9 + 8 + 1 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1
Slutresultat
1 + 1 + 1 = 3
Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.
Kompatibilitetsanalys för Linda och ***
Det här är en bra kombination. Eftersom båda är litet blyga av sig kan det verka trevande i början. Men allt eftersom de lär känna varandra, blommar förhållandet ut. Den riktiga passionen, som annars brukar inleda ett förhållande, brukar därför komma litet senare. Det är bra om parterna tar det lugnt i början och inte tänker på förlovning och giftermål för tidigt utan låter det ta den tid tar. Om det går för snabbt, och sexan känner sig instängd, är det lätt att han/hon drar sig undan. Det är mycket bra om de hittar ett gemensamt intresse, då blir förhållandet ännu starkare.

Samstämmighet: 80%


http://cgi.ditthoroskop.nu/se/Program/lsyst.cgi

Klicka på länken ovan om ni vill prova själva!

Nu e det dax för morgonkaffet. Viktigaste målet på hela dagaen.
 Så..... Underbart! Älskade kaffe!

Diana hade ringt, får ta o ringa upp henne. Fick en extra tur på fredag 7-13.30. Super nice. Behöver ha in lite extra pengar nu när vi har varit sjuka så mycke plus att jag behöver alla extra pengar jag kan få till mitt kalas som e nästa månad. Hade varit bra om man hade fått en 5000 kr så där extra utan att veta varifrån. Typ en utbetalning som man får för att man har betalat förmycke eller nått. 
Tänk vad tacksamt det hade varit!!! =)
Men sån tur har man väll inte...... 

Idag, ja vad hände idag??
Ska ringa till min chef o friskanmäla mig o ringa fritids o säga att Minna kommer på fredag oxå (eftersom jag jobbar extra). Tänkte köra till stan o köpa avkalningsmedel till diskmaskinen oxå. Hade ju inget här i Tollarp. 
Sen e det film med Minna som gäller.
Såg den Bedtimes story igår. Ja, den va väll ok. 
Trodde den skulle vara bättre faktiskt. 

Nu får ni ha det så bra så länge. 
Nu e det dax att ta hand om hemmet mitt lite. Tömma kattlådorna, gå ut med soporna, damsuga o moppa golven. Sätta upp mitt fina nya duschdraperi oxå! =) 
Kanske promenera bort o sola lite oxå. =)

Får se vad jag hinner med! 
Tjingeling
 

Kommentarer

Postat av: Diana

Publicerad 2009-03-04 14:15:31

Hmm, 1981? Har jag missat ngt?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela