Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Nämen hallå alla bloggläsare

Publicerad 2009-03-31 08:33:51 i Allmänt

Full rulle just nu så jag e så ledsen om jag inte hinner att uppdatera min blogg lika ofta just nu. Men det förstår ni säkert då jag ska ha fest för 45 personer på lördag. =)

I söndags:
Va ju i Löddeköping, Center Syd på modevisning. Så fin Emelie va! =)

 



Efter modevisningen så körde vi till Kävlinge o åt en jättegod midda. Kyckling o hemmagjord klyftpotatis o Super god bearnisesås/tasikisås.
Efterätt va marängsvisch. Det va länge sedan man åt det! Så gott!
Tack fören super trevlig dag!
Efter det va det dax att bege sig hemmåt.
Herregud säger ju jag. Tog mig 1 timme innan jag hittat ut till E22:an från Kävlinge så jag kunde komma hem!! Jag har INGET lokalsinne alls o kör vilse alltid! Minna va ledsen o rädd o trodde vi skulle missa skolan dagen efter. Haha! Då sa jag att vi ska nog ha hunnit hitta hem tills skolan börjar imorron bitti.
=)

Måndag:
Jobba 7-16, hem städa, mamma kom för att planera inför lördag o Lasse koppla in min nya inspelningsbara boxer. Alle stängde ju av den gammla så jag fick teckna ett nytt abonnomang.
Sen bjöd jag Lasse på midda. Friskgratäng à la Alicia. =)

Idag: Vika in tvätt!! Plocka det jag inte hann igår. Malin kommer på kaffe om 10 min o sen e det dax att jobba 14-21.30
Therese hämtar Minna idag på fritids.

Imorgon: Kl 8.00 ska vi vara på sjukhuset för att göra en Laktosbelastning på Minna. Ska kolla om det e därför hon alltid har ont i magen eller om det kanske bara e stress. Man måste börja någonstans eller hur? Eftersom Minna har varit mjölkproteinsallergiker innan så känndes detta mest troligt.
Sen till Tollarp igen o lämna henne på skolan, till jobbet, jobba till 15. Träffa Sara på Ö&B kl 15.20 för inhandling av lite grejer till kalaset. Lasse hämtar Minna på fritids.
Hem o ev bjuda Sara på kaffe! ;)

Torsdag: Ledig från jobbet. Klippa mig o Minna 13.30 på salong Vågen. Efter det ska jag kolla efter något snyggt till lördag till mig o Minna. =)

Fredag: Jag fyller år!!!!!! Jobbar till 14.30, hem laga nått lätt att äta mig Minna. Sen hämta nycklen till lokalen. Börja duka o förbereda till lördag. Ev mysa o fira min födelsedag på kvällen om det hinns med! (hoppas!!)

Lördag: Full rulle hela dagen med förberedelser. Kl 17 drar festen igång o sen e det PARTY hela natten!

Söndag: Bakfull! =) Städning av Lokal. SOVA! Hahaha!

Ha det bra. Slänger in nått inlägg när jag har en liten stund över!
Bye

Trevlig kväll med älsklingen

Publicerad 2009-03-29 12:57:32 i Allmänt

Jag va ute med Malin i fredags.Skulle fira min födelsedag i förskott för hon kan ju inte komma på festen.
Fan vad kul vi hade.
Helt galet! Som alltid när man e ute med Malin! Hahaha!

Igår va jag bara sleten o förbannad på min bil. Skulle ju köra till Kävlinge men det hade min bil en annan uppfattning om. Hahaha! Så det blir idag istället.


Postat av: Anna

Måste bara kommentera detta inlägget.
Hur i hela friden kan man som mamma lära sitt barn att kalla negerbollar för Mohammedbollar, detta är verkligen inte lämpligt. Inte konstigt att barnet uppför sig som hon gör. Skärpning!!!!


Ang Mohammedbullar som Anna hade beskymmer med. Hahahaha!Du känner inte mig o du känner inte min dotter så hur kan du säga att det inte e konstigt att hon uppför sig som hon gör. Du vet ingenting om min uppfostran till Minna. En av hennes kompisar e svart o de leker varje dag. Hon vet att vi skojar o hon vet att det e så fel att vara rasist o det e hon inte heller.
Det som stör mig mest e att u ska tala om för mig vad som e rätt eller fel. Det e mitt barn o hur jag uppfostrar henne e mitt beskymmer. Minna är en UNDERBAR o SMART unge o hon UPPFÖR SIG faktiskt. Jag vet inte om du har träffat henne eftersom du säger att hon uppförsig som hon gör......
Lilla Anna, sköt du ditt såp sköter jag mitt.
Tack Sara! <3
Till Lisa: Ja du ska ta det som en komplimang! =)
Vem vill inte ha en så underbart god kaka uppkallad efter sig! Det hade jag velat o det tar jag som en komplimang! =)


Idag, ska jag o Minna till Kävlinge för att grattulera lilla Angelica (min kusin) som fyllde 13 år. Kunde ju inte köra igår för min bil starta ju som vanligt inte. Grrr! Men idag har jag lånat Malins bil. 
Angelicas storasyster Emelie ska ha modevisning idag så vi ska kolla på den o sedan ska vi hem till dem på Midda. Ska bli mysigt. =)
Så nu e det dax att göra sig vacker så vi kan komma iväg.
Hoppas bara jag hittar dit. Hahaha!

Puss haj



Katt borskänkes o goda våfflor!

Publicerad 2009-03-26 12:51:40 i Allmänt

Tisdag kväll hade jag besök av Emma som kom med kaka o jag bjöd på kaffe. Satt o traggade skit från kl 16.30 - 20.30. Skönt att ha lite sällskap när man tvättar. =) Ja vad pratade vi om? Hmm, tja, allt. Killar, idioter, m.m
Det va mycke trevligt. Länge sedan jag träffade henne nu ju.

Onsdag, jobbade jag som vanligt till kl 16. Svängde inom Maxi o handlade hårfärg o påskpynt vilket jag INTE skulle ha. Ja, jag e shoppohollic JAG VET!
Efter det, körde jag hem o påbörjade städningen lite. Sen kom Sara.
Minna va lite ledsen för min ena katt som numera heter Pissenisse o inte Lucky nog måste åka till vetrenären o sova. Han pissar över allt!!
Suck! Jag kan inte ha det så. Hur mycke jag än älskar min katt så funkar det inte.
Ingen som känner någon som bor på landet eller bodgård som jag ge min katt till? Han e så snäll, barnkär, kelen, o duktig på att fånga möss. 6 år o kastrerad.
I så fall snälla hör av er, för jag vill hellst inte avliva en katt bara för att han inte trivs här.
Iaf så försökteSara o jag trösta Minna med våfflor o negerbollar. Muhammed-bollar som vi kallade det men Minna tycke de skulle heta Elisabeth-bollar. Hahaha!
I vilket fall som hellst så hade vi hur mysigt som hellst.

Nä minsann, nu e det dax att göra sig i ordning för jobbet. Jobbar ikväll till 21.30

5 min över på jobbet

Publicerad 2009-03-24 13:21:16 i Allmänt

Känns bättre idag, även om jag fortfarande e lite orolig i kroppen.
Ska in till sjukhuset 14.30 o lämna mina prover, så e det gjort. Slipper jag oroa mig för det. Snälla underbara L följer med mig. Jag har sån fruktansvärd sprutskräck så det e inte sant. Men det ska bli skönt när det e över....

Igår va jag ju på föräldrarträffen i skolan. Barnen hade redovisning om dinusarier. Så duktiga de va. Sjöng o spelade dockteater. Mamma e såå stolt över dig gumman! Du va BÄST!!

Nu e det dax att ta pillerrundan o sätta på kaffe till pensionärerna.

Grubbel.....

Publicerad 2009-03-23 17:07:18 i Allmänt

Idag.....
Sovit fram till kl 13. Ja va ju uppe med Minna halv 7 men somnade om igen på soffan o sov till 13. Varför sover jag så mycke!?
Den frågan ställde jag till min doktor oxå som jag har varit hos idag kl 14. Vi ska ta lite blodprover för att utesluta tex järnbrist, struma o annat som kan orsaka trötthet.
Nu e jag hemma iaf, o ska laga lite pannkakor tänkte jag. Sen e det Föräldrarmöte i skolan kl 18.30. Alltid e det något. Aldrig lugn o ro. Fast vill jag ha lugn o ro?
Har en massa ångest i kroppen idag. Har nog med proverna att göra. Man e alltid lite nervös över att det ska vara något fel ju. =(  Träffade L på sjukhuset oxå. Hmm? Det gilla jag inte heller. Gillade inte anledningen till varför han va där. Men jaja, vad ska jag säga?

Det e en grubbel dag idag. Tänker o grubblar. E rädd. E livrädd. För vad kan man då undra. Å ja, det vett jag inte igentligen. Bara rädd, för att förlora? För att ställa till saker o ting? För att vara sjuk? För att vara hjälplös? För att inte vara redo? Redo för att bli vuxen? Redo för kärlek? Vad e det för fel på mig? Varför e jag sån här? Varför kan jag inte bara ta dagen som den kommer? Varför ska jag alltid grubbla o analysera saker o ting? Varför kan jag inte bara njuta o vara lycklig?
Suck.......
Borde man inte ha släppt allt detta när man e 30 år?!
Aaaaaaaa!!!

Jag vet att det finns folk som har det värre. Eller åtminstonde har det lika dant, känner lika dant.
Sänder tankar till P (saknar dig just nu) o sänder tankar till D som jag vet oxå har mycke att tänka på just nu. Älskar dig gumman o finns för dig.

Snart e det dax för festen iaf. 12 dagar dit o 11 till dagen då jag fyller gammal. 30 ÅR!!! Har inte ens gjort hälften av det som jag ville ha gjort tills jag va 30. Jag har Minna iaf, o min lägenhet i Tollarp. Har min utbilning o mitt fasta jobb. Har mitt körkort.
Det va ju en del iaf av de mål jag hade tills jag skulle fylla 30.  Va nöjd med dig själv LINDA!
För 1½ år sedan hade du ingen riktig utbildning, inget körkort o bodde i din mammas gammla ruckel hus! Det e en bit Linda. Rom byggdes inte på en dag!
Men jag hade velat ha ett hus, en sambo, fler barn m.m. Men om det ska hända får jag nog sluta o vara rädd. Sluta o stöta i från mig folk när min rädsla blir för stark. Vem vill leva med någon som håller på så?
Vem orkar stå ut med det?

NÄ LINDA!!!!!
SKÄRP DIG!
Va POSSITIV!

Mmm, eller hur. Inte idag iaf.

Nu ska jag göra middan. En av de saker som MÅSTE göras varje dag! Så tråkigt. Men men, bara till att sparka sig själv där bak o sätta igång.
Min laddare har jag glömt hos L så om ni undrar varför jag inte hör av mig eller svarare det därför. Ingen fara. Inget att bli orolig för. Jag klarar mig alltid!

Massa kramar till er alla//


Väntar på middan ...

Publicerad 2009-03-22 18:46:48 i Allmänt

Sitter hemma hos L o väntar på att maten ska bli klar. Skönt att få den lagad o serverad. Inte ofta man blir bortskämd med det. =)
Igår satt vi inne hos J o drack lite. Blev ganska lugnt för min del. =)
Men vi hade kul. Älskar dessa människor. Å att Sara kom till på köpet gjorde bara saker o ting bättre! Hehe...Kommer lite bilder på det sen. Ska bara sno dem av Sara först. Hahha! Eftersom jag ingen kamera har! =(
Vid middastid igår va jag i Ovesholm en runda o myste med lilla Love, traggade skit med brossan o Frida o hämtade mina penseèr. Ska plantera dem imorron hade jag tänkt. Sen bjöd jag ju alla mina killar på köttfärslimpa.

Idag låg jag i sängen o myste till kl 13.30. Skönt det. Sen va det upp o dricka lite kaffe (min frukost). Kl 15 bar det av till Näsby för att hälsa på Diddi o hennes ursöta små pojkar, Filip och Liam.  Togs lite kort där oxå men de får jag sno från Diddi. Haha! Minna matade Filip o jag tog Liam. Såå mysigt! Blir så sugen.
Först va jag hos lilla Love igår o busade med honom o sedan dessa gullungarna. Man blir sugen. Massa sugen... Haha!
Nä nu e det nog snart mat. Får kolla om jag behöver styra upp något där ute. L kanske bränner alltihopa. Hahaha! Nä, han e faktiskt duktig på att laga mat.
Vi höres


Extra inlägg:
Han bjöd på kotletter med potatis o sås. Det va mycke gott! Han e duktig på matlagning som sagt. Tillomed Minna tycker om det o DET e possitiv kritik. =)

Aaaaaa!!

Publicerad 2009-03-21 15:37:36 i Allmänt

13 dagar kvar till 30 årsdagen.... =S   Aaaaaaaa!!
Fastar över detta. Massa jobb o så blir man gammal! Men iaf så hoppas jag att jag kommer att få riktigt roligt iaf. Alla jag älskar (nästan) e ju där!

Idag ska jag bjudar mina pojkar på köttfärslimpa med potatis o sås. Ska bli gott. Efter det e det mys med chips, godis i soffan. E det nått bra på tv idag?

Vad händer nästa vecka tro?
Hmm??
Jo på måndag kommer mamma hit o hjälper mig lite med förberedelser inför festen, jag ska till doktorn kl 14, föräldrarmöte kl 18.30 på skolan. Jag e ledig på måndag oxå  från jobbet. Nice det! Sen e det jobba som gäller. Tisdag, onsdag, torsdag o fredag. Utgång med Malin på kvällen  o på löradg ska jag på kalas i Kävlinge hos min kusin Angelicia som fyller 12. På söndag efter det e det bara planera inför festen o ta det lugnt.
Ska försöka hinna att umgås med L, S, D oxå.

Nu ska jag försöka lära mig photoshop. Så jag kan få ihop roliga collage till min fest.
Puss

Utmanad

Publicerad 2009-03-20 14:19:13 i Allmänt

Blev utmanad av Sara

4 favorit program:

* Lost
* Hose
* Arga Snickaren
* Cops



4 saker jag gjorde igår:

* Sov
* Jobbade
* Lagade mat
* Städade

4 saker jag ser fram emot:

* Få fler barn
* Bli sambo
* sluta röka
* Sommaren


4 favorit restauranger:

* Peking
* China wall
* Björkhällan
* Cosan

Saker på min önskelista:

* Gifta mig
* Skaffa fler Barn
* Vinna pengar
* Skaffa Hus


De 4 jag utmanar är:

* Diana
* Edoona
* Mandy
* Alicia

Miss Li- Miss Li

Publicerad 2009-03-19 12:03:07 i Allmänt

Sången som handlar om Miss Li - Miss Linda
Alltså om mig så lyssna o lär... Haha!

Vårkänslor ...

Publicerad 2009-03-19 11:29:36 i Allmänt



Torsdag midda o det e vackert väder även denna dag! Äntligen e våren på väg! Jiiihaoo!
På lördag ska jag hämta mina pensèer o plantera dem. =)  Köpa påskris snart o dekorera med fjädar o ner i förrådet för att se om jag kan rota fram mitt påskpynt. =)
NICE!
Vårkänslorna bubblar i kroppen. Visst edet underbart?
Så fort solen tittar fram så orkar man mer, blir piggare, vill ut, vill umgås.... Konstigt igentligen. Då kryper vi ut från våra iden o börjar umgås igen.

Min katt har börjat kissa inne på mattor o sånt.
Någon som har några råd om vad jag ska göra med honom. Han e ju kasterad. Vill ju INTE avliva katten, han e ju så go annars ju. Snäll o tålig. Känns inte bra att döda ett djur bara för att, han e ju inte dum eller sjuk ju.

Snart hoppa in i duschen. Göra sig iordning o sedan köra till jobbet. Jobbar 14-20.30 idag. Det va skönt med sovmorgon faktiskt. Minna har ju studiedag. Men hon va uppe kl 6.30. Dumma unge! =)
Helgen blir en lugn helg. Ev, utflykt till Stackedala med fika  om vädret tillåter med Minna o L. Sen e det dax att bjuda alla mina pojkar på midda. Får se vad jag hittar på för något. Efter det blir det film, eller bara snack i soffan o mys.  
Ska bli riktigt trevligt faktiskt!
Sen på söndag hade jag tänkt att köra till Diddi e runda.
Ha en bra dag i vårvädret!

30 års kris o en massa drabbel

Publicerad 2009-03-18 17:12:07 i Allmänt

Jobbat idag 7-15 o ska tydligen jobba kväll imorron vilket jag har missat i min planering. Trodde jag jobbade dag... Men som vanligt lika förvirrad. =) Jaja, det löste sig. Therese fick hämta Minna på fritids kl 16.00. Tur jag har henne.
Nu ska jag strax köra upp till Malin o Lasse för att lämna deras dator. Bara Lasse hemma, Malin jobbar ikväll. Får åka till henne på fredag o ta en kopp kaffe med henne o höra om resan ju.
Sen när jag kommer hem ifrån mitt datoröverlämnande så e det dax att laga mat. Kotletter med potatis o sås blir det idag. Sen ska jag in i duschen......

Måste ringa o beställa tid för klippning till mig o Minna oxå. Så vi e fina till festen. Snart dax ju. Bara 2 veckor till.... Sen fyller jag KÄRRING!!


Thats me!    

Om man skulle ta och åka kanske?
Eller man ska sitta kvar här en stund till o bara skriva meningslöst drabbel? För det e ju det man gör. Jag menar som ensamstående mamma o heltidsjobb i vården har man ju inte mycke att tillföra sin blogg.
Minna e ju så stor nu så hon bryr sig inte så mycke om sin mamma längre (ÅNGEST!!!). Roligare att vara ute o leka med kompisarna än att vara hemma hos mamma. Å jag klandrar inte henne.
Så tråkiga ensamma mamma får sitta o skriva massa drabbel på sin blogg för att fördriva sin tid med annat än att städa o andra hushållssysslor som bara e sååååå tråkigt ibland!
Men det ska ju oxå göras, visst. Men inte varje dag väll???

Tur man har sina vänner som kommer o piggar upp en ibland iaf. =) <3<3



Nu e det minsann dax att köra!
Pussar o Kramar // Lilla mej

VAD FAN HÄNDER MED VÄRLDEN??

Publicerad 2009-03-17 14:29:42 i Allmänt

8-åringar misstänks för våldtäkt i Skåne
Överåklagare Peter Hertting i Malmö har inlett en brottsutredning mot två åttaåriga pojkar.
Pojkarna är misstänkta för att ha förgripit sig sexuellt på en jämnårig skolkamrat.
- Det här ärendet ska utredas av socialtjänsten - allt annat är ren idioti, säger kriminologprofessorn Jerzy Sarnecki.

När pojkarna var sju respektive åtta år gamla misstänks de ha våldtagit och sexuellt förgripit sig på en klasskamrat under skoltid. Enligt anmälan ska han också ha blivit hotad.

Förälder polisanmälde

Övergreppen ska ha skett på en skola i Skåne i augusti förra året. I början av januari tog pojkens förälder kontakt med skolans rektor som dagen därpå ordnade ett möte med företrädare för skolan. Rektorn meddelade att socialtjänsten informerats samt att samtal ägt rum med de två utpekade barnens vårdnadshavare.
I samma veva valde pojkens förälder att polisanmäla de två andra pojkarna. Vice chefsåklagare Mats Svensson beslutade den 29 januari att inte inleda utredningar mot pojkarna med tanke på deras låga ålder.
- Jag anser att det är socialtjänsten, absolut inte polis, som ska ta hand det här. Det ska inte hållas polisförhör med så unga pojkar, säger Mats Svensson till KVP.se.


Ytterst ovanligt

Enligt Mats Svensson är det ytterst ovanligt att man inleder en polisär utredning mot två barn i pojkarnas ålder. Han har själv aldrig hört talas om något liknande under sina år som åklagare.
- Skolan, skolstyrelsen och socialtjänsten har varit inkopplade i det här ärendet, vilket är helt riktigt. Men polisen ska inte blandas in när det rör sig om så små barn, säger han.
En som ställer sig mycket kritisk till att överåklagare Peter Hertting valt inleda brottsutredning är kriminologen Jerzy Sarnecki.
- Har folk blivit tokiga? Det här är ett urklassiskt ärende för socialtjänsten. Den åklagare som tar ett sådant här beslut måste ha missuppfattat svensk lag, säger han.

"Urholkar systemet"

Jerzy Sarnecki är orolig över trenden att allt fler ärenden med barn inblandade ska hanteras av rättsväsendet.
- Man polisanmäler mobbing, en pojke anmäls för att ha kallat poliser för grisar, och så vidare. Man använder sig av fel institution. Rättssytemet kan inte lösa den typen av problem. Det enda som händer är att man urholkar systemet.
I beslutet inleder Peter Hertting även förundersökning rörande misstänkt tjänstefel från skolans sida, som han anser har hanterat fallet felaktigt.
KVP.se har förgäves sökt Hertting. 

http://www.kvp.se/nyheter/1.1501181/8-aringar-misstanks-for-valdtakt-i-skane      (Länken till artiklen i dagens expressen)

Var fan e världen på väg undrar jag!
8 åring!!!! Vad fan vet dem om sex???!!!
Jag visste minsann inte vad det va när jag var 8 år! Detta e inte klokt. Jag blir rädd. LIVRÄDD!! Ska jag inte våga skicka min 6½ åring till skolan? Ska jag vara rädd för att hon ska bli våldtagen av sina jämnåriga klasskamrater!?
Man varnar alltid barn för "räliga gubbar o tanter" som vill ta små barn, men hur varnar man dem för sina klasskamrater!?
USCH!!!
Vad har hänt med människorna?
Bara på 20 år har allt blivit så jävla mycke värre i samhället! Det va ett helvete när jag växte upp, så vad ska man kalla det som e idag?

Härliga Tisdag

Publicerad 2009-03-17 07:58:01 i Allmänt

Solen skiner, jag e ledig, här e städat o vi mår bra. Kan det vara en bättre dag?
Idag ska jag hälsa på Diddi o hennes små lillkillar Filip & Liam. Har inte träffat dem på ett år tror jag!       =(  Men så blir det ibland. Hon har haft fullt upp o jag oxå. Men det e skönt med sånna människor att även om man inte pratat på så länge så e allt som förr när man träffats. Tiden har stått still liksom.
Det ska bli roligt iaf.
Måste lämna datorn till Malin oxå idag. Det e hennes dator som Niklas har omformaterat till henne när de har varit på semester. Min lilla Malin....
Sen kommer nog Sara sen. Va ju ett tag sedan jag såg henne oxå. Ska bli kul o tragga av sig lite. Saknar henne faktiskt. =)
Tänk vilken tur jag har som har så många underbara människor runt omkring mig.Lyckliga jag!!

Men först ska jag lägga mig o vila 2 timmar.
E trött som fan!
Mer än vanligt faktiskt!
Så jag bloggar senare idag igen. Å berättar om dagens äventyr.
Ha en bra dag allisammans.....

Ledig idag =)

Publicerad 2009-03-16 13:10:20 i Allmänt

  Gick upp 6.30 i morse med Minna. Hon ska ju till skolan. Kl 8.00 gick jag o la mig för att vila en stund. Gick upp igen kl 11.00. Snacka med Jimmy lite i telefon. Börja städa. Tänkte hjälpa Minna med hennes rum idag oxå. Bädda rent i sängarna. Plocka undan lite allmänt, diska, damsuga, moppa.
Får väll laga lite mat oxå idag antar jag. =) Får se vad jag ska hitta på.
E sugen på att åka o köpa mig en kamera, men NEJ LINDA! Du får fan vänta till din födelsedag har varit!
Men samtidigt vill jag ju ha en kamera då så jag kan ta kort på festen. Hmm??
Ja det där e ett dilemma. Haha.

Nina e nu hemma från sjukhuset. Det va inte njurarna som vi alla inklusive läkarna trodde. Det e ischiasen (stavas det så??) som gör ont. Å det gör förbannat ont ska jag medela er! Så hon e sängliggande. Stackaren!
Angående P  så får jag nog ställa in mig på att han kommer vara borta från våra liv länge. Å jag kommer att sakna honom som fan. Han e en av de få människor som vet ALLT om mig o vet precis hur jag fungerar o tänker.
Vi har ett mycke speciellt förhållande till varandra.
Jag mår dåligt om jag vet att han mårdåligt o tvärt om. Han har alltid tagit hand om Minna som om hon vore hans egen. Det älskar jag honom för.
Men, som sagt, han e MÄSTARE på att förstöra sitt liv. Å det e precis vad han har gjort just nu! IGEN!
Låten Tatto med Jordin Sparks tillängnar jag honom.


Jag kommer alltid ha honom o han mig men nu e det dax.
Dax att gå vidare, nya tag, nytt liv.

Nu kom Minna hem från skolan. =)
Fika lite o sen ska hon städa resten på sitt rum.

Just nu mår jag väldigt bra. Har nog sagt det innan. Finns en anledning till det oxå. =)
Men det håller jag för mig själv ett tag till. Hehe....

Nu får jag väll ta tag i resten av min städning så jag blir klar någon gång.

Trött efter liiiiite sömn o massa jobb

Publicerad 2009-03-15 17:12:18 i Allmänt

Fy fan vad trött jag e efter 31 timmars arbetande på 3 dagar.
Har sovit dåligt oxå. Fast ska man ha besök av fulla människor mitt i natten o glo på skräkfilm får man ju skylla sig själv. Ja nu va det ju inte jag som bjöd en full A hit så...... Gud vad den människan kan reta mig! Fast jag gillar han ändå. =)

Vad ska man blogga om när det enda man har gjort e o jobbat??
Imorron blir det till att sova ut, sen tvätta o städa. Pust bara massa jobb......

STORT GRATTIS till KASPER på din 9 års dag!
Moster älskar dig o kommer en annan dag o grattar!

Detta oxå.... Orkar inte!

Publicerad 2009-03-12 19:49:12 i Allmänt

Nu e Minnas farmor inlagd på akuten.
Sänder alla mina tankar till dig Nina! <3

Får kolla om barnvakt till minna i helgen då.

Fan oxå!!

Publicerad 2009-03-12 19:25:28 i Allmänt

Mina tankar går till P.....
Saknar dig som fan!

Önskelistan

Publicerad 2009-03-12 08:33:52 i Allmänt

Nu kommer den. Min önskelista.


1. PENGAR (vill köpa kamera och/eller dvd och en ny säng, förstärkare)
2. Locktång

3. Kamera (digital)
4. Presentkort på h&m, veramoda, aima
5. Någon skön massage eller något man aldrig unnar sig
6. Smycken
7. Perfym
8. Cyklel
9. Grytor/Kastruller
10. Balkong bord m stolar (litet)

Fan vad svårt detta e!
Hmm? Kan ju inte komma på något vettigt att önska mig. Allt e ju dyra grejer så ge mig pengar om ni inte absolut vill ge mig något annat.


Idag......
Ska snart gå ut med hunden. Sen ska jag kolla om där e tid i tvättstugan.Lägga mig o vila en stund. Förhoppningsvis tvätta. Fortsätta min städning. Har inte jättemycke kvar men ändå.
Köra till Skätteljunga till Zappa. Tar med Ketty så hon får springa av sig där i trädgården. Sönt för henne. Tar med mig Minna oxå så kan hon kasta boll med Ketty.
Annars ska jag bara ta det lugnt idag.
Jimmy kommer kanske hit på kaffe senare i kväll. Tragga lite skit kanske.
Nä, jo men.... Så att de..... =)
Hmm, lycklig e jag. Som fan.... Livet leker just nu. Det enda som suger e att jag inte har pengar. Men det ornar sig. Fick löneökning på 700 kr i månaden + att jag ska ha Bostadsbidrag från 1 februari o framåt. Blir ca 800:- i månaden. Så snart så ska det nog ordna sig.
Nä, nu e det kisserunda med Ketty.
Puzz

Dax för ett bad

Publicerad 2009-03-11 19:33:10 i Allmänt

Ska bli skönt.
Har haft Sara här på kaffe o som vanligt mycke trevligt. =)
Pratade om min 30 års fest bla. Olika lekar o så. Alltid kul o ha någon att bolla ideer med. Massa roligt ska vi ha. Börjar faktiskt längta lite.

Sen har jag lagat spagetti o köttfärssås till kvällsmat o städat en massa. Nu e det dax för ett bad.
Sen en film.....  Undra vad man ska se för film idag. hmm...

Puzz o kramizz

Dricker mitt morgonkaffe o bloggar

Publicerad 2009-03-11 08:33:38 i Allmänt

Så skönt att vara ledig idag. Tänkte städa lite här hemma. Ser ut som kom o hjälp mig att dö typ. Usch! Skäms på mig!!! Men man kan inte vara på topp jämt även om man tycker att alla andra e det.
Hur fan hinner folk med allt??!! Städa, jobba heltid, hämta o lämna ungar på dagis/fritids/skola, laga midda, hålla i ordning i sitt hem, ha egentid, sköra ungarna till deras aktiviteter, ungarnas vänner som kommer o går, vara kärleksfull o hellst sova minst 8 timmar. Glömde, de som då har man/sambo måste oxå försöka hitta tid till den som man lever med.Annars dör ju kärleken!
HUR GÖR ALLA ANDRA?!
Jag hinner inte med allt. Oftast blir det min egentid o städningen som får bli lidande. Har ju inte tid till att hålla mitt hem tipp topp.

Vid midda kommer Sara hit på kaffefika.
Gumman... Jag har kakor, gräddbullar o kex så du behöver inte handla något om du inte vill ha något annat att tugga på.
Ser alltid fram imot mina besök av Sara. =)

Sen e det väll att återgå till sina sysslor. Hmm, vad ska man göra för kvällsmat? Suck.....

Minna har åkt på en ganska kraftig förskylning. Men så länge hon e feberfri o något sånär pigg så tycker jag hon ska till skolan. Vi har varit hemma så mycke nu så man typ håller på att försöka jobba massa extra så man inte förlorar så himla mycke pengar.
Måste börja att planera inför mitt kalas oxå.Fixa alla lekar o allt sånt.
Hoppas mamma kan låna mig pengar till mitt kalas så länge. Annars blir det jobbigt.

Nä minsann, om man skulle börja o städa lite. Så man blir klar idag. Kanske lägga mig o vila en timme först. E ganska trött faktiskt.
Puzz o kram

Niclas på besök

Publicerad 2009-03-10 20:50:15 i Allmänt

Efter att ha varit o letat rätt på Malins katt Zappa som har varit på äventyr nårra dagar så åkte jag o Niclas o lämnade min bil för lite genomkoll så där. Byte av kamrem o lite annat smått o gott.
(Kör ju Malins bil nu när hon e på Gran Canaria)
Annars har livet rullat på.
E glad, e väldigt glad.....
Skriver mer imorron, e ledig hela dagen. Nu ska jag vara social med Nikke.
Puss

God morgon måndag

Publicerad 2009-03-09 06:20:27 i Allmänt

Då va det dax att gå till jobbet.
Skit trött e jag idag.
Har lönesamtal idag oxå.
Hörs sen.
Kramizz

så roligt igår....

Publicerad 2009-03-08 15:11:59 i Allmänt

Jodå, det va hel lyckat igår. Hade jätte kul. Jätte trevliga människor. Underbar stäming, det gjorde du bra Sara!
 Jag O Lasse på grand Jag o Sara på grand Jag o Mandy på Grand

Nu ska jag göra lite mat till oss. Mig o Minna.
Puss så länge

Strax åka till Sara

Publicerad 2009-03-07 18:47:13 i Allmänt

FEST FEST FEST



Sov till 17.00 idag!!!!!! Herregud!!! Hur kan man sova såå länge. Fick brått satan sen, ska ju på fest kl 19. Men nu e jag klar iaf (kl 18.45) väntar på sjuss. Slänga i mig lite mat oxå.
Skriver imorron om jag inte e för fylledålig! Hehe!!

Fredag 6mars

Publicerad 2009-03-06 20:33:29 i Allmänt

Håller på med mat till Minna. Köttbullar o mackaroner. Avancerat va? Å bråkar om kläder till discot. Hon vill ha sommarklänning vilket inte jag tycker. Hmm, får se vad det blir tillslut.
(Haha, jag vann. Blev kjol o topp)

Annars e det som vanligt idag. Varit o tankat bilen o handlat på systemet inför imorron.
Har nästan städat hela mitt hem klart oxå. =) Så det slipper jag imorron. Bara slappa o gå lång runda med Ketty. Gå o ta en kopp kaffe hos Andreas kanske. Eller hos Jimmy eller hos Lasse. =)
Har ju några Tollarpskillar att välja på..... =)

Det hade tydligen varit inbrott i vårat garage igår natt. Scary! 
Grannarna hade blivit av me cyklar o sånt. =S

Nu e det dax att köra lillan till discot.
Tillbax....
Har hunnit med att vara i Skätteljunga oxå o matat katten Zappa. Sen kom Johnny. Plåstra om han lite, hade ett stort varigt brännsår på knät så... Åkte o hämta Minna. Hem o duscha nu nu så e det MAX hamburgare som gäller.
Bilder på Minna från idag:


Ha det gött,, vi hörs.......

Dax att sova

Publicerad 2009-03-05 22:02:49 i Allmänt

Dagen har gått som planerat.
Jobba, kaffe hos Malin, gjorde korv i bröd (fick något tips om det.... haha), åt, tjatade på Minna att byta om, körde henne till gympan, körde till Lasse o drack kaffe, hämtade Minna, fixade fika medans hon bada, kasta henne i säng, fastnade framför datorn, gått kisserundan med Ketty o nu så väntar sängen på mig.

Känns trevligt att jobba imorgon när jag vet att det e extra betalt eftersom jag går in på på ledig tid, utöver mitt ordinarie schema. Får några kronor mer betalt då. Alltid trevligt. Å det behöver jag just nu!!!
Fattigt nu som fan. Men det löser sig. Det gör det alltid!

Ser fram imot lördag som fan. Ska bli kul att lära känna en massa nytt folk.
Spännande!!
Nä nu så ropar sängen HÖGT efter mig!
Skriver imorgon. Tar naturligtvis en bild på Minna innan discot. =)

Pöss

Hektisk dag

Publicerad 2009-03-05 11:26:57 i Allmänt

Sitter på jobbet. Har 5 min över. När jag slutat jobba idag kl 15 så e det hem o fixa något snabbt att äta. Förslag tas tacksamt imot =), sen ska jag hämta Ketty hos Malin o ta en kopp kaffe. Sen ska jag köra Minna till gymnastiken kl 18-19 och under tiden hoon e där tänkte jag ta en kopp kaffe hos L.
Sen blir det till att köra hem slänga ungen i duschen o fixa lite fika.
Sen blir det till att slappa 2 timmar på soffan eller framför datorn o sen ut på kisserunda med Ketty.

Imorron jobbar jag extra. 7-13.30 sen hem  o laga midda o sen ska Minna på disco kl 17.30
Sen kommer hennes pappa o hämtar henne.

På Lördag blir det till att städa o tvätta på dan efter att ha tagit mig en sovmorgon. På kvällen e det tjejfest hos Sara.
Nu e det dax att jobba igen.
hej så länge!

Damsugning o Ronja Rövardotter

Publicerad 2009-03-04 17:26:25 i Allmänt

Jobbat idag. Mmmm, finns inte så mycke att säga om det. En vanlig dag på jobbet helt enkelt.
Just nu lagar jag mat, pommes bernisesås o snitzel.
Efter det blir det snabbis med damsugaren. Haha, trodde ni nått annat va??
Sen blir det Ronja med min dotter.

Efter inlägget om kärleksastrot så vill jag bara påpeka att det va en PÅHITTAD 81:a. Så nä ni har inte missat nått. Finns ingen ny kärlek. Bara min Minna. Hon e den enda för mig!! =)

Hörs sen, bränner maten.
Puss

Denna dagen gjord.

Publicerad 2009-03-03 21:22:17 i Allmänt

Blev inte riktigt så mycke av min städning gjord som jag hade hoppats.
Men en del iaf. Saknade damsugarpåsar upptäckte jag när det var kommet så långt att jag skulle damsuga. Skit oxå. Ja ja, det va bara till att skriva upp det på handel lappen o köra till Maxi. Skulle ändå dit o handla avkalningsmedel till diskmaskinen ju.

I förmiddes kom Malin på kaffe besök. Stackaren, helt genomförskyld. Å hon som ska åka utomlands på fredag. (Vilket innebär att jag ska vara hundvakt!! Jippi!!)
Sen städade jag lite o  sedan kom Sara på kaffebesök. Hon hade med sig kladdkaka. Jag som ÄLSKAR kladdkaka. =) Undrar om hon visste det eller om hon chansade?!

Sen körde vi till maxi för att handla det vi skulle o passade på att hälsa på min farmor o farfar. Fick en massa nya fina grejer. Lampa, tavla, vinkaraff o saftbringare med plastglas o fina "grogglas". De e så goa! <3
Sen bjöd de på grönkålssoppa. Så gott!

Imorron blir det till att jobba igen. 7-16 Ska bli skönt att komma in i det vanliga gunget igen efter allt det sjuka.
Torsdag e det jobba 7-15 o sedan hem en snabbis o sedan till Malin, ta en kopp kaffe o ta med mig min lilla vovvsing Ketty hem. Sedan e det gymnastik för Minna på kvällen.
Sedan på fredag jobbar jag extra 7-13.30, på kvällen e det disco för Minna. 17.30-19.30
På Lördag e det TJEJFEST hos Sara kl 19.00
På söndag e det "vara bakisdagen o äta pizzadagen". =)
Minna ska till sin pappa denna helgen.  Han ringde o tjatade till sig det o Minna som har saknat sin pappa tyckte det va mysigt så då kan jag gå o svänga de lurviga utan dåligt samvete!
Nu e det dax att slappa på soffan en timme sen e det dax att sussa.


Natti natti


Kul att testa..... Haha!

Publicerad 2009-03-03 11:36:33 i Allmänt

Numerologisk kärlekanalys
Karaktärsanalys för Linda
april 3
4 = 4 3 = 3
1979
1 + 9 + 7 + 9 = 26 = 2 + 6 = 8
Slutresultat
4 + 3 + 8 = 15 = 1 + 5 = 6
Karaktärstal Sex:
De med karaktärstal sex brukar blomma ut sent i livet. I ungdomen kan dessa personer vara försiktiga och rädda för att binda sig.
Karaktärsanalys för ***
oktober 1
1 + 0 = 1 1 = 1
1981
1 + 9 + 8 + 1 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1
Slutresultat
1 + 1 + 1 = 3
Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.
Kompatibilitetsanalys för Linda och ***
Det här är en bra kombination. Eftersom båda är litet blyga av sig kan det verka trevande i början. Men allt eftersom de lär känna varandra, blommar förhållandet ut. Den riktiga passionen, som annars brukar inleda ett förhållande, brukar därför komma litet senare. Det är bra om parterna tar det lugnt i början och inte tänker på förlovning och giftermål för tidigt utan låter det ta den tid tar. Om det går för snabbt, och sexan känner sig instängd, är det lätt att han/hon drar sig undan. Det är mycket bra om de hittar ett gemensamt intresse, då blir förhållandet ännu starkare.

Samstämmighet: 80%


http://cgi.ditthoroskop.nu/se/Program/lsyst.cgi

Klicka på länken ovan om ni vill prova själva!

Nu e det dax för morgonkaffet. Viktigaste målet på hela dagaen.
 Så..... Underbart! Älskade kaffe!

Diana hade ringt, får ta o ringa upp henne. Fick en extra tur på fredag 7-13.30. Super nice. Behöver ha in lite extra pengar nu när vi har varit sjuka så mycke plus att jag behöver alla extra pengar jag kan få till mitt kalas som e nästa månad. Hade varit bra om man hade fått en 5000 kr så där extra utan att veta varifrån. Typ en utbetalning som man får för att man har betalat förmycke eller nått. 
Tänk vad tacksamt det hade varit!!! =)
Men sån tur har man väll inte...... 

Idag, ja vad hände idag??
Ska ringa till min chef o friskanmäla mig o ringa fritids o säga att Minna kommer på fredag oxå (eftersom jag jobbar extra). Tänkte köra till stan o köpa avkalningsmedel till diskmaskinen oxå. Hade ju inget här i Tollarp. 
Sen e det film med Minna som gäller.
Såg den Bedtimes story igår. Ja, den va väll ok. 
Trodde den skulle vara bättre faktiskt. 

Nu får ni ha det så bra så länge. 
Nu e det dax att ta hand om hemmet mitt lite. Tömma kattlådorna, gå ut med soporna, damsuga o moppa golven. Sätta upp mitt fina nya duschdraperi oxå! =) 
Kanske promenera bort o sola lite oxå. =)

Får se vad jag hinner med! 
Tjingeling
 

Hemma för Vård av Barn

Publicerad 2009-03-02 15:53:50 i Allmänt

Så trist.
Roligare kan man ha. Förlorar en massa pengar o inget att göra merän att sitta o pilla med min nya dator. Ja o städa. Det kan man ju göra varje dag, tyvärr.
Så e det.
Idag ska jag göra lax till midda. Minnas favorit rätt. Det e hon som har bestämt midda så.... =)
Men för övrigt händer inte så himla mycke. Barnfilmer hela dagen idag o imorron som gäller. Bedtimes story, Monsters Inc o Ronja Rövardotter bla.
Snart ta o köra ner till affären oxå så jag kan få undan lite disk. =) Å hämta ut mitt H&M paket.
Tjingeling



Önskemål om att lägga upp en ÖNSKELISTA till vad jag önskar mig när jag fyller år hara inkommit så jag ska fundera ut vad jag vill ha o lägga ut det här på bloggen i veckan.

PUZZ

Utmanad

Publicerad 2009-03-01 20:29:45 i Allmänt

Jag blev utmanad av Diana.

Regler
Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du?: Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Låda
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Love
5. Yrke:  Låssmed
6. Färg: Lila

7. Klädesplagg: Linnebyxa
8. Mat: Langos
9. Sak i badrummet: Läppbalm
10. Plats/stad: London
11. En orsak att vara sen: Lat
12. Något man skriker:  Låt mig va!!!!!!!
13. Film: Live and let die
14. Något man dricker: Lingondricka
15. Band: Linkin Park
16. Djur: Lama
17. Gatunamn: Luevägen
18. Bil: Lotos
19. Sång: Lady

Jag utmanar:
Sara
Edona
Malin

Niklas
Alicia

Lycka till......!!

Minnas tur o data krasch

Publicerad 2009-03-01 19:46:34 i Allmänt

Nu e det stackars Minna som har diaree. Va bara till att ringa till jobbet igen o anmäla vård av barn. Hade ju precis ringt o  friskanmält mig o sagt att vi kommer i morron! Suck! Blir en fattig månad med så mycke sjukfrånvaro. =(

I tosdags va jag med Minna i skolan. De hade läkarbesök kl 9.00 o då ska vårdnashavare vara med. Borde inte igentligen, men här finns ju ingen annan vårdnadshavare. Så va bara till att åka dit.
Tog upp Minnas problem i skolan, hennes magbesvär o så.... Har ju alltid ont i magen. Rädd för att hennes mjölkallergi kommit tillbax.  De skulle skicka remiss till Barnmottagningen för laktos prover. Det kan vara stress o oro oxå naturligvis. Detta med att hon inte blir riktigt accepterad i skolan o att Alle har flyttat. Även om hon säger till mig att det e skönt att ha mamma för sig själv igen så kan hon sakna honom ändå. Säger kanske det hon tror att jag vill höra. Man vet aldrig med barn. Men nu händer det något iaf, o hon får hjälp med det som nu e besväret. =)

På torsdag förmidda efter läkarbesöket våldgästade jag Malin en runda. Kollade lite kläder hon hade handlat o så satt vi o drömde lite i olika kataloger.
Sen på eftermiddan kom Sara på kaffebesök. Att de bara vågade umgås med mig efter mitt hånglande med toalettstolen. Haha! =) Tur att någon ville hålla den isolerade smittpesten sällskap. =)  
Ska till henne på lördag på tjejfest. =) Sara alltså. Ska bli nice! Riktigt skoj!
Samma dag bestämde sig oxå min dator för att inte längre finnas på denna jord. Så det va bara att acceptera. Den e dööööd! Snyft.
Så idag åkte jag till Elgiganten o köpte en ny dator så nu e jag 9200kr fattigare! Men en ny fin bärbar dator rikare. =) Datorn kostade 6900 o sen tillkom försäkring.
Så där e anledningen  till varför jag inte varit inne på msn o uppdaterat min blogg.
Men nu så...... =)

På fredag e det Pub Banken med Jimmy. Men denna gången ska jag inte dansa sönder några bord! Haha! =)

Helgen har varit lugn annars. Melodifestivalen i lördags med Minna o hennes kompis som skulle sova över! Spännande, första gången hon har en kompis hemma som ska sova över.
Å det gick jätte bra så klart.

Näminsann nu ska jag kolla till Minna. Min stackars lilla Lotta......



Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela