Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Äntligen...

Publicerad 2008-11-30 22:46:11 i Allmänt

Nu har man gjort denna helgen. =) Nice!
Så nu ska man vara ledig 2 dagar. Tänkte in till stan imorron o köpa födelsedagsklänning till Minna. Har hittat en på kapphal som jag vill ha. Svart med palljetter o sidenband. =)
Innan dess ska jag ha hunnit damsuga mobba golven o diska helgens disk. Har varit lite lat. Har ju jobbat... Hihi...
Igår satt jag hemma med Niclas o Jimmy o drack cider. Hade jätte trevligt tills min huvudvärk kom o jag fick tillslut ge upp o gå o lägga mig. =(
Men men...
Nu ska jag gå o göra mig en kopp the o en skål med fil o flingor o sen e det sängen som gäller. Ska upp 6.15 med Minna imorron bitti ju. Det e ju skola för henne!
Ni får ha det gött så höres vi imorron.

Byeee



Lite gamla bilder....

Publicerad 2008-11-28 10:25:23 i Allmänt



jag 6 år (lika gammal som Minna e just nu)





Jag har klätt ut mitt hemma hos min farmor. Kan vara typ 8 år eller nått sånt! =)



En bild jag tycker väldigt mycke om. Detta e jag o Pitter på min 25 års fest! R.I.P Miss you!

Nu e det dax att äta frukost o sen ska man göra sig i ordning för att köra till jobb. Ska jobba 13-20.45 idag, 7.00-15 imorron sen handla på willys o sen hem o tvätta sen kanske dricka lite med grabbarna. Jobbar 14.21.30 på söndag. Så ser min helg ut. Ja ja, det kunde varit värre.
Mitt liv e ganska händelsefattigt just nu så jag har inte så mycke att skriva om. Hehe... =) Det e så i perioder. Just nu kretsar allt om Minnas kalas som jag håller på att förbereda o städa o baka till..... Pust..... Hatar att ha kalas! =) Men Minna tycker ju det e kul så det e klart att hon måste ha kalas! =)

Alle kommer hem på torsdag nästa vecka. Det ska bli skönt. Försöka baka lite den helgen. Jag e ju ledig...

Nu e jag hungrig som f-n så nu måste jag faktiskt avslta detta o gå o äta. Tror jag döööööör annars.
Puss på er


Timbuktu rockar fett

Publicerad 2008-11-27 15:44:10 i Allmänt

Det e lite kasst att jag inte kan hitta usb kablen till kaeran för då skulle ni få sett bilderna ifrån igår på Timbaktu. men nu får ni nöja er med en gruppbild på alla tjejerna + att jag kan berätta att det va ös.
Vi samlades på stora torg ca 17.30 o sen bestämmde vi gemensamt var vi skulle äta.
Det blev på olarys (gammla rabarber) och hade trevligt. Där satt vi till ca 20.00. Maten var helt ok o lagom pris. Sen vi som inte drack utan körde, körde ner alla till Yllan. Väl där nere så minglade vi lite medans vi väntade på att Timabktu skulle börja  spela.
Det va inte jätte mycke folk med de som va där rocka fett.. =) haha!
Men han va grym på scenen tyckte jag. Så tack Diana för biljetten! VERY NICE!!


Dijana, Diana, Jenny, Tina, Emma & Jag


 Självaste Timbuktu



Annars har det inte hänt så mycke. Jag håller på att adventspynta o så förbereder jag inför Minnas kalas. Jobbar o så allt det vanliga, städ, tvätt o disk o sånt.

PUSS O KRAM

Ingen man denna helgen heller.... =(

Publicerad 2008-11-22 11:59:18 i Allmänt

igår ringde han, stod på flygplatsen i sthlm o sa att han inte fick åka standby för att han va för gammal! :O Ja ja, o vanlig flygbiljett kosta 2500 kr!!!!!! Inte betalar vi så mycke för att han ska vara  hemma 2 dagar! Nä minsann, så det blev inget med det. Han fick stanna i sthlm. =(
Jag som hade längtat så efter honom! Saknar ju han.......!!!
Men men, jag klarar mig.

Snön ligger kvar så underbart fint. Ska stax ringa Malin o höra om vi ska ut o promenera bort fläsket lite!
=)
Hehe!

Men jag har faktiskt inte så mycke mer att skriva om just nu. Får se om jag skriver mer senare ikväll annars får ni ha en förbannat trevlig helg!

KRAMIZZ   L




Minna med min farmor o farfar i sommras på picknick! Minnas e deras lilla prinsessa...

Första snön...

Publicerad 2008-11-21 11:02:58 i Allmänt

har kommit idag! Jippi! Älskar snö! Allt det grå försvinner o plötsligt har man lust att gå ut!

UNDERBART!!
Det enda negativa e att det blir snorhalt ute! Det e inte så kul! Men men, det måste ju alltid finnas en baksida med allt! =)


Annars så e allt bara bra.
Har diskat o damsugat o moppat golven så här e rent i snyggt tills min man kommer hem idag. Nu sitter jag o väntar på att golven ska torka sen ska jag göra mig i ordning. Kanske skulle ta o äta en macka o en skål fil m flingor oxå. Det börjar suga lite i tarmen nämligen. Hehe!
Sen bär det av till jobb, ska jobba 14-20.45 Jobbar extra så jag kan få ihop lite komptimmar. Behöver vara ledig när Minna fyller år ju. (Hon fyller den 14 dec)
Vi ska ha barnkalas med ca 10 ingar den 13:de o sen släcktkalas den 14:e. Så det e en del att stå i tills dess. Men hon e värld allt slit. =)

Nu har nog mina golv torkat så nu ska jag äta lite. Massa Kramizzar L



Händelselös dag....

Publicerad 2008-11-19 20:24:02 i Allmänt

...
Idag har jag typ bara jobbat, diskat, varit social med Niclas en stund, ätit o nu ska jag hoppa i ett bad o läsa i min bok. Sen blir det varm chokladmjölk (det nya jag har snöat in på nu) o sen e det nana kudden.
Ute e det nästan storm o ruggit höst/vinter väder! Hatar det! Vill ha sommar året runt. Varmt o skönt...... Då trivs jag. Imorron ska jag jobba 7-14.30 (ganska lugn dag) o sedan e det hem o fixa med min tvätt som jag fortfarande inte har vekit in. Ja jag tvättade igår så det e ju inte såååå himmla länge den har legat o väntat på mig... =)
Sen på fredag kommer äntligen min man hem!
Gud vad jag har saknat honom!!!

Sov gott......................


Utmanad....

Publicerad 2008-11-18 19:03:30 i Allmänt

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utamana 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1.  Vill ha Wii så man kan träna=)
2.  Har 2 tattueringar + en navelpercing (vill ha fler tattueringar)
3.  Jag e en gammal raveare
4.  Älskar tecknat
5.  Har gjort det mesta som e förbjudet
6.  Hatar falska människor
7.  dagdrömmer......


utmanar er som läser min blogg

Jävla internet...

Publicerad 2008-11-17 15:07:55 i Allmänt

Nu håller det på att strula igen. Har bytt från Telia till Tele2 för att det skulle bli billigare, men vad händer....?! Jo Telia stänger ju naturligtvis av sin uppkoppling till mig men Tele2 har INTE kopplat upp mig till dem! Så nu sitter jag utan bredband!! Grrrrrr!!!!!
Fan vad förbannad man blir...,!
Nu e jag på jobbet, ska jobba hela kvällen. Usch! Orkar inte igentligen, men vad fan har man för val? Bara att bita ihop o göra det man ska. Imorron e jag ledig. Ska tvätta o städa det sista. Å bara ta det lungt! Underbart! =)

Tack snälla Sara för det fina inlägget om mig o Minna. Nä jag tar inte åt mig av Therez komentarer. Hon e en patetisk människa som inte bryr sig om någon annan än sig själv. Ungen kommer tillomed i trasiga kläder o SOMMARSKOR NU. Hon har alltså inte köpt ett par varmare skor till killen! Herregud! Hon har nog inte köpt ett par skor till honom under hela detta året som jag har varit Antons styvmor! Utan det e vi som har gjort det! Så då undrar jag vad hon gör för barnbidraget o underhållet på totalt 2300 kr?!
Jaja... Stackars unge!
Nä de har inte haft något dop än. (Mattias o Frida) Jag e väll inte ens bjuden på det om de nu ska ha något. Frida avskyr mig som pesten efter mitt inlägg om Mattias födelsedagskalas. När hon va på Minna hela tiden.

Nä nu får jag ta o jobba lite. Men vi hös när mitt internet fungerar igen. Ha det bra så länge!

Tingeling <3

Massa att fixa med....

Publicerad 2008-11-12 14:38:31 i Allmänt

Så då har man varit duktig.
Har varit med Minna hos tandläkaren o det va "perfekt" som tandläkaren sa. =) Sen va vi på utvecklingsamtal. Ja hon e ju envis som fan denna unge o försöker att alltid få sin vilja fram, det va väl det som va det negativa. Hon måste lära sig att lyssna o fårstå att hon inte kan bestämma över allt o alla. Det e ju samma problem här hemma. Suck! Ibland så orkar jag bara inte. Det e fan inte lätt att vara förälder!
Nu har jag typ städat hela hemmet, ska bara moppa golven oxå o laga midda sen e jag klar för idag. Sen ska jag lägga mig i ett varmt bad o läsa o bara slappna av......
Fast det e klart, det får ju bli efter Tessan har varit här.

Tack för alla komentarerna..... =) Tycker det e jätte kul när ni komenterar inläggen.



Ta hand om er! <3<3

Till Miss Di & Miss Alikur <3<3

Publicerad 2008-11-11 16:43:24 i Allmänt





tears from my heart


Every tear that touched the floor was a tear from my heart..
And a let it free...
I asked you
Can i cry in your arms?
Can i look in your eyes and your soul smiles back at me..
You told me ´´you can´´
You can troust at me and i you..
I looked in your eyes and there it was ..
The big happy smile..


 Till Miss Di & Miss Ali
För att ni e ni .... Bättre vänner kan man inte ha!
Älskar er!!

Hum...

Publicerad 2008-11-11 15:27:35 i Allmänt

    Fick Minnas skolkort idag. Det e första gången jag blev besviken faktiskt! Ja de e ju inte jätte dåliga men hon har varit bättre på kort oxå. Det e mitt tycke ialla fall. Men det kunde varit mycke värre, absolute!
Va på VC med Minnas tå idag. De prata om att om det inte hade blivit bättre inom en vecka skulle hon ha pencillin. Men jag ska försöka o hålla efter det med alsollösning en vecka till.  Så det får jag väl göra....
Men att behöva slösa 2 komptimmar för det beskedet kändes ganska kasst kan jag säga.

Alle e i STHLM nu. Tomt som fan här hemma utan han. Saknar honom......
Ett bra tag tills han kommer hem. Inte förren den 21:e.... Snart dax att fixa inför Minnas kalas ju så. Denna kommande lönen går till det. Ja inte hela men dock 1500:- + paketer!
Men men........ Det e hon värld!
Min lillsessa <3<3

Annars? Hmm? Nä, jag har jobbat som vanligt hela dagarna. E ledig imorron, o då ska Minna till tandläkaren kl 10.00 o sen ska vi på utvecklingsamtal i skolan kl 13.00.
Sen på kvällen kommer det en tjej som heter Therese som ska sitta banvakt till Minna sen e det tänkt. Hon kommer o hälsar på imorron o ska lära känna Minna lite.
Det e Malins Lasses tös.... Han har ju 2 barn sedan innan, Tobbe o Therese. Men Malin o Lasse har inga gemensamma barn. Så tänkte jag att Thessan kunde tjäna en slant genom att hjälpa mig med Minna de dagar jag jobbar kväll. Nu när Alle e i stockholm så har jag bekymmer med att lösa mina kvällar.

Nä minsann om man skulle ta i tu med den där satans disken o sen fixa lite kvällsmat kanske?!
See ya..... <3


Lördag....

Publicerad 2008-11-08 17:23:53 i Allmänt

....idag. Har varit på julmässan på Yllan idag. tyckte inte det va något speciellt faktiskt. Lite besviken faktiskt!

Nu ikväll ska vi hem till Malin o dricka en kopp kaffe. Det ska bli kul. Har inte träffat henne på jätte länge!


Jag o Malin i sommras när hon fyllde 30 år!

Igår skulle jag igentligen festat med Jimmy, men fy fan vilken huvudvärk jag hade. Dock inte så konstigt efter denna helvetesdag på jobbet. Usch!
Jaja...
Idag hittade Alle en så söt hund på blocket. Vi vill bara ha den. Kostar 500:- 1år gammal o finns i Simrishamn.
Jack Russell.


Imorron e det upp tidigt o lämna Alle på Sturups flygplats kl 10.00. Han ska åka till STHLM o jobba i 6v. De pengarna sitter bra nu i juletider.  Efter jag har lämnat honom så tänkte jag köra inom Alicia o våldgästa henne. Hon får bannemej bjuda på kaffe! Haha! efter det e det födelsedags midda hos min mor i Tomelilla. Hon fyller 54 år! Ska vara hos henne vid 13.30 tiden.

E e det dax för Malin!
BYE <3

Undrar.......?

Publicerad 2008-11-03 08:02:27 i Allmänt

haha... Godmorron föresten! Jag undrar hur alla andra kan göra sina bloggar fina o inte bara använda de tråkiga mallarna som e här. Hur gör man det? Jag vill oxå........... ha massa snirklar o snorklar o dekorationer. Det e orättvist!!!
Nån som kan förklara för mig hur man gör?

Det va bara det än sålänge.
Puss o kram L

TACK snälla Khiera!! <3

Publicerad 2008-11-02 18:03:43 i Allmänt

Efter jobbet idag åkte jag hem till Khiera. Tack snälla goa för alla kläder o skor jag fick av dig som aldrig va använda! <3 Får köpa en blomma eller nått till henne o ta med på tisdag som tack. Hon ville ju inte ha nårra pengar så....

Ikväll kommer min man hem från malmö. Ska bli skönt o mysa lite faktiskt. Imorron e det skola för Minna igen. Slut på lovet nu.  Men de har ju jullov snart ju så....  Då har jag faktiskt tagit lite semester. Ska ha lite i mellandagarna o till nyår. Det ska bli skönt att börja det nya året med sem faktiskt.

Imorron e det dax för cellprovstagning! Fy fan vad jag hatar det!! Ligga där o streta. USCH!! De ska dra spiralen oxå, har haft den i 5½år nu o man ska bara ha den i 5 år igentligen. Får se om de har några andra preventiv medel UTAN hormer till mig jag kan prova. Det hade varit bra! Vill inte ha en ny spiral, har bara varit bekymmer med denna jag har.

Nu e man ledig 1 dag o jobbar 4 denna veckan som kommer. Ja jag e ju ledig till helgen oxå ju. Kanske man ska åka till tivolibadet o bada o sola i helgen med ungarna. Kan vara skön avslappning för oss alla. Mmm, det ska jag minsann lägga som förslag till min Alle.

Nä, nu ska jag fixa iordning lite kvällsfika till Minna o se till så hon tvättar sig ordentligt (hon ligger i badet). Hon slarvar gärna med att tvätta håret. Ska det vara så så kan hon glömma att hon ska ha långt hår! =)

Puss till er alla.....


                                                      
              Alexander Johansson 
                   "Alle"    "Alex"
  

Godis eller bus?

Publicerad 2008-11-01 17:03:49 i Allmänt

     i dag e det Alla Helgons Afton som det heter i Sverige. Halloween e väll det ordet som används idag mest. Sverige börjar ju bli mångkulturellt så att använda det amrikanska ordet e väll en självklarhet kan jag tycka.

Nu kom Niclas så jag kan inte koncentrera mig längre på mitt halloweenprat.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela