Annorlinda Linda

*mitt liv, min vardag som ensamstående mamma*

Det går mot jul.....

Publicerad 2008-12-22 17:59:50 i Allmänt

så jag vill passa på att önska er alla en riktigt god jul!!!!

Jag hoppas att ni alla får en härlig jul med massa julklappar, god mat o trevligt folk. Själv ska jag fira jul o Ovesholm med min bror, Frida, Love, Fridas förädrar, Fredrik, Fridas mormor, mamma, Tore, pappa, Alle, Minna & Anton.
 
 
I lördags va jag o min familj i Tomelilla hos min mamma o fira jul med hennes sida av familjen. Vi brukar göra det, en tradition vi har. Vi träffas så sällan allihop så vi brukar samlas innan jul o äta julmat o umgås. Vi har ingen julklappsutdelning. Då hade man blivit ruinerad..... De e ju 25 st!!
Men vi hade jätte trevligt.
Vi sov över o körde hem dagen efter. Så kunde jag oxå dricka julesnapsen. =)

Nä nu ska jag gå o rensa kattalådan. Den luktar inte för gott... Hehe.... Sen ska jag ta ett tag med damsugaren oxå för här e barr som attan ifrån julgranen vi köpte o klädde i fredags.
När vi va på väg hem efter julgransinköpet så gick avgasröret av på mitten! Så det dönade som bara fan när jag körde hem. Väl hemma fick vi ringa till en god vän Isham som fick svetsa ihop bilen provisoriskt till mig så jag kunde komma till Tomelilla dagen efter i en TYST bil. Så nu får vi se hur länge den håller..... Fan me.... Har liksom inte råd att köpa en ny bil nu när Alle e arbetslös igen!
SUCK!!!!

GOD JUL på er alla från fam Berggren/Johansson

   

Dax att jobba snart...

Publicerad 2008-12-18 12:33:30 i Allmänt

Ska bara dricka upp min kopp kaffe sen e det dax att köra. Ska inom stan förs o köpa förköpsbiljetter till GRANDs nattclubb juldagen.
Det e ju bara ett måste! HOPPAS HOPPAS att de har biljetterna kvar. Ska ha 3st.
Håll tummarna för det! =)
Efter det e det dax att åka till jobbet o jobba till 20.30
Alle kommer hem idag, ska bli skönt. Nu kommer han att vara hemma i 8v. Börjar jobba v. 6 i STHLM igen. Så nu får han stämpla i 8v. Jaja, huvudsaken e ju att det kommer pengar. =)
Det ordnar sig.
Har fått en videokamera av min mamma i julklapp o 1600 kr!!
Tror hon har slagit i huvudet! Herregud, så mycke har jag aldrig fått i hela mitt liv!
Nä minsann nu e det dax att köra till GRAND!
Ha det bra mina vänner!





Lite gammla foton hehe

=)

Publicerad 2008-12-17 17:55:18 i Allmänt

Har en mycke fin vän! Hon heter Diana!
Diana, DU är en diamant! 
Tack gumman!

Igår hade Minna julfest med skolan på kvällen o vi var dit bjudna. Jag o min mamma va där o tittade på när de sjöng alla julsångerna i sina luciakläder! De va sååå duktiga! Sen va det fika, lussebulle o pepperkaka kaffe/saft. De hade oxå försäljning av lottor som gick till klassen.
   

Fick mitt nya schema idag på jobbet. Jag e jättenöjd med mitt schema förutom en sak. Jag jobbar nästan aldrig med Diana vilket betyder att vi aldrig e lediga ihop iheller så..... Suck, om man vill hitta på något så jobbar vi om varandra.
Jaja, det finns komptimmar!

Lite bilder från barnkalaset i lördags kommer här. Släktkalaset hade vi på söndagen för Minna o de bilderna kommer sen. =)
                 

PAAARTY !!!!
Vill passa på att tacka Alicia o Aleksander för all hjälp med Minnas kalas! Älskar er allihopa! <3 Tack för att ni förgyllde min dotters kalas! Tack för att ni e ni!


Ta det lugt i julstressen gott folk.....  Stressa inte ihjäl er nu. Hehe....

Helt slut efter kalsen......

Publicerad 2008-12-15 20:49:18 i Allmänt

Nu går det mot jul....
Kalasen är avklarade o mamma e helt slut! hehe! Men lilla sessan e jätte nöjd (tur för henne!!) med sina båda kalas o alla presenternan hon har fått!
Alle tog med sig kameran till stokholm när han åkte så jag får komma med bilder från kalasen sen! =)
Men hon fick sååå mycke fint! Var jätte nöjd med allt!







"Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar."

Lite uppdatering efterlystes....=)

Publicerad 2008-12-11 20:31:54 i Allmänt

..... Sorry att jag inte skrivit på ett tag men jag har verkligen haft fullt upp, med julmarknad, julmidda med jobbet, bakning, städning inför kalas, planering av kalas, o inköp till kalas, presenter o julklappar. Å så ska man ju försöka o hinna med att jobba 100% + sina vänner, sin familj. Stressar snart ihjäl mig! Stressa e nått jag e duktig på! TYVÄRR!

Minna hade gymnastik uppvisning i söndags o hon va sååååå duktig! Mamma va så stolt! =)

Tänkte faktiskt inte skriva så mycke mer, e så satans trött efter julbodet igår då jag inte kunde sova när jag kom hem. Så jag sov 2½ tim i natt sen va det upp o jobba 8,5 tim.... Efter det så va det kalas shopping på ekohallen. Men nu e nästan allt klart iaf.
Imorron jobbar jag till 14 sen e det bara hem o på städningen o det sista som ska fixas... För på lördag kommer 12 ungar på kalas o på söndag kommer 20 pers på släktkalas. Fy fan, blir trött bara jag tänker på det!

Här kommer lite bilder från den gångna veckan.
Ha de bra så hörs vi sen när jag har stressat ner lite! Hehe...

Ps: Tack Sara för nomineringen, <3<3 ska anta min nomineringsutmaning sen... Ds

                    


                                                             

wooooow

Publicerad 2008-12-03 17:14:37 i Allmänt

idag funkar det att komma in på bloggen! Har inte gått på 2 dagar. Jo att komma till den vanliga sidan, men jag har inte kunnat logga in o skriva..... KASST!

På söndag har Minna gymnastikuppvisning på Idrottshallen i Tollarp. De ska vara Pippi Långstrump eller Pirater. Sen ska de va luciatåg o då fick de välja vad de ville i tåget. (Lucia, Tomte, Tärna, Pepparkaksnisse, Stjärngosse etc)


Gissa vad Minna ska vara!
Hahaha! =)

I måndags var jag o shoppade klänning till Minna. Jul/födelsedags/Nyårs klänning!
Först köpte jag  denna klänningen! Den va sååååååååå fin, men när Minna fick den på sig satt den som ett tält. Midre strl fanns tyvärr inte. Minsta var 122/128 o det e ju den strl Minna i vanliga fall brukar ha, men......!!! Dock inte i denna typ av klänning tydligen.
Så det va bara att traska in till stan igen. Denna gången tog jag Minna med mig som hade varit hos min farmor första rundan på stan. Farmor bor vid Jaffa blommor så det e nära o bra.
Ja ja, in till stan igen. Tror vi provade hela affären innan vi tillslut kunde enas om en klänning.
  Ja jag var inte sååå förtjust i detta val, hade förälskat mig i en annan kjol, men Minna vägrade ta kjolen på sig så det fick bli denna klänningen istället. Inte lika fin som den första men ändå. Denna satt jättebra iaf. =) Silver skor till det o silver bolero. Klänningen har silver glitter i sig, vet inte om det syns på bilden....

Jävlar (sorry) vad det snöar!!!!!
Shiiit my god!  Synd att ni inte kan se. Ska ta en bild imorron när det e ljust. Hoppas att snön ligger kvar tills dess.
Nu ska vi (jag o Minna) ut o gå i snön en runda.

Vintriga kramar Annorlinda <3<3

Om

Min profilbild

En dag med mig

Jag är en 36 årig "tant" som bor med mina 2 barn Minna 13 år och Wilde som fyller 3 år. Har 1 hund, ,Faith 6 år ( Italiensk mastiff Cane Corso ) och vår katt Luke 13 år! Denna blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma ...... :) Om hur man får i hop livet med en dotter som är i tonåren o en liten kille som tar mycke av mammas tid. Hoppas ni gillar min blogg! Lämna gärna ett ord när ni tittat inom så blir jag sååå glad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela